Hvordan at forlænge persienner

September 22

Persienner kan være dyrt, hvis dit hus har en masse af windows. På grund af udgiften er det almindeligt at tage blinds med os, når vi bevæger os. Vinduerne i det nye hjem er imidlertid sandsynligt, at være en anden størrelse. Med stof og bambus lamel-typen blinds er det muligt at tilføje til længden så de kan genbruges i nye omgivelser. At foretage disse tilpasninger kræver et par materialer, men den færdige blind kan se endnu bedre end oprindelige.

Instruktioner

•Drej din blind ansigt-ned på bordpladen. Du bør se en header med to til fire ledninger kører ned på længden af blinds. Snorene vil passere gennem en række lodrette ringe og individuelt tillægger en ring i bunden af blinde. Ringen vil blive monteret over en dyvel, der kan være skjult af liner, til en romersk skygge. Ringen vil montere direkte til bambus lameller til et tremme-type skygge.

•Measure længde af vinduet med et målebånd og bestemme mængden af materiale, skal du tilføje for at dække vinduet. Tilføj 2 1/2 inches. Vælg et stof, der står i kontrast med din indretning stof og en liner stof, der matcher din eksisterende liner for romerske nuancer. Måle den eksisterende bredde i skyggen og tilføje 1/2 tommer til sømrummene. Skåret dit stof med en saks.

•Klippe bambus lameller, tråde og snore med saks fra bunden af en anden blind, der har den samme bredde. Tilføje 3 til 4 inches over den længde du har brug for. Fjerne lamellerne fra pyntesnore ovenfor den længde du har brug for, så du kan binde lameller og snore af bunden af den eksisterende skygge til toppen af den nye del. Binde hver tråd og ledning til sin modpart og tilføje en dråbe lim på hver knude. Trim off overskydende tråd-enderne.

•SEW en 1/2-tommer søm godtgørelse omkring både sider og bund med stof ansigt sider sammen for den romerske skygge type blinde. Klip din hjørner. Drej din stof højre side. Fold den nederste kant op 1 og 1/2 inches og sy afsnittet foldet som en hem. Du opretter en lomme.

•Sæt bunden af de eksisterende skygge stof ansigt sider sammen med den øverste rå færdige kant af det nye panel. Der kan være en dowel syet ind i bunden af den eksisterende blind. Skub dyvel fra den nederste kant hvis det er muligt at give dig selv tilstrækkelig plads til at sy de to stoffer sammen langs den nederste kant. Hvis der ikke er plads nok, rip bunden sømmen af de eksisterende blinde til at få søm værelse.

•Klap foring stof på indersiden 1/2 tommer og hånd-sy foret til bagsiden af sømmen og over kanten af den gamle foring med nål og tråd. Måle bredden af blinde og skære romerske skygge bånd til denne længde. Måle afstanden mellem hvert dyvel på den eksisterende skygge. Mark denne afstand på den nye del af skygge fra bunden af det laveste dyvel på den gamle del af skyggen.

•SEW romerske skygge tape vandret i bredden af blind på din mark. Måle, markere og sy for hvert læg afsnit tilføjet af dit nye materiale. Klip en 1/4-inch dyvel stang 1 tomme kortere end bredden af blinde og indsætte en dowel inde hver lomme, herunder lommen du syede langs den nederste kant af blinde. Sy enderne af lommerne lukket med nål og tråd.

•Klippe en ledning dobbelt længde plus én gang bredden på din blinde for hver ring placeret vandret langs bredden af blind (langs dyvel). Løsne dine eksisterende ledninger og Bemærk hvordan de tråd op gennem ringen frem for alt måde til toppen af blinde. Følg ledningen på tværs gennem snørehuller. Fjerne dit eksisterende ledninger og erstatte dem med de længere snore, følger den samme vej for hvert eksisterende ledning startende fra den nye bund ring i sektionen blind udvidelse. Alle dine nye ledninger bør samles til den ene side øverst i blinde når du er færdig.

•Measure 8 inches fra det sidste hul skruet i bunden undersiden af hovedet board med blinde fuldt ned. Tilføje en ledning kondensator. En ledning kondensator er en anordning, der konverterer mange snore i én og samme ledning. Slip et agern på en enkelt ledning. Et agern er en kop-formet enhed, der glider ind på den enkelt ledning og dækker knuden. Binde en knude i en enkelt ledning. Du er klar til at bruge din forlænget blind.

Tips & advarsler

  • Bredde kan tilføjes ved at lave en ny og bredere lægte med nye snøreringe. Stof kan tilføjes langs begge sider og dyvler og lommer kan udvides. Tilføje nye ydre ringe på hver side.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com