Hvordan at forlænge vækstsæsonen i et drivhus

February 22

Drivhuse tilbyder den ultimative sæson udvidelse enhed til hjemmet og handelsgartnere. En passiv drivhus eller hoop hus giver nok plantebeskyttelsesmidler for at strække tidlige forår og falder produktionen af flere uger, mens tilsætning af varme i vinter og svalende skygge om sommeren gøre drivhuset til en året rundt havearbejde ressource i de fleste steder.

Instruktioner

•Start main-sæson haven planter tomater, peberfrugter og auberginer i drivhuset i det tidlige forår, sammen med lange-sæson afgrøder som meloner. Vokse salat, spinat og andre grønne sammen med vigtigste sæson afgrøde kimplanter og høste disse salat befæstelser på stadiet baby-hoved til at kickstarte grønne forårssæsonen.

Hæng shade klud inde i en del af drivhus når højsæsonen, varme-kærlige haven afgrøder har været transplanteret uden for. Holde tidlig forår, køligt vejr afgrøder som ærter og spinat vil i potter i drivhuset overdækket del. Forlade meloner vokser i den solrige del af drivhuset, hvis din sæson er for kort til at vokse dem med succes i udendørs haven senge.

•Start slutningen af efteråret, kolde hårdføre planter såsom vinter kål, grønkål og kålrabi i skygge-klud-køles drivhuset i midsommer. Transplantation nogle af disse til haven senge i tidlige efterår for sent efterår høst og transplantation andre til større krukker og bøtter i drivhus til at forblive i vinteren høst.

•Tilføj passiv varme dræn, som masser af mursten eller sort-malet kander fyldt med vand, til drivhuset som efterår nætter begynder at køle, således at absorbere dagtimerne solstråling og frigive det tilbage som varme om natten. Start en anden runde af swift-voksende cool-vejr greens som salat, spinat og radiser i drivhus i midt på efteråret. Flytte container-vokset tropisk frugttræer herunder miniature citrus og fig ind i drivhus til at opleve en forkortet periode af vinteren vækstdvale før at få en tidlig start på frugtbærende forårssæsonen.

•Winterize dit drivhus med en brændstoffyrede eller elektrisk varmelegeme til året rundt produktion hvis ønskede og passende i dit klima. Isolere dit drivhus med isolerede nuancer eller tæpper hang inde for at holde dagtimerne solens stråler varme fra tabt om natten. Vokse de mest hårdføre koldt vejr grøntsager, ligesom mache, radiser og claytonia, i vintermånederne at tilføje grønt til din tabel samtidig minimere drivhuset varme regning.

Tips & advarsler

  • Passiv drivhuset varme kan være tilstrækkeligt for de fleste haven sæson udvidelse behov i alle, men de nordligste steder. Øge virkningen af din varme dræn ved at konstruere dit drivhus mod den sydlige væg af en bygning eller ved at konstruere en midlertidig eller permanent mursten eller sten væg til den nordlige side af drivhuset.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com