Hvordan at forlænge Vase liv af hvide roser

January 16

Hvordan at forlænge Vase liv af hvide roser

Skære blomster arrangementer typisk leve for mindst en uge, og med ordentlig pleje, kan du forlænge levetiden af en buket af flere flere dage. Hvide roser er vanskeligt at bevare i en vase, men de kan med held sidste for omkring fem dage eller mere med de rigtige teknikker. Selv om der er lidt ekstra arbejde involveret, disse teknikker vil hjælpe dig få mere vase liv ud af hvide roser og du vil kunne nyde deres skønhed for dage.

Instruktioner

•Trim enhver torne eller blade, der vil sidde under vandet linje i din vase, brug af køkken eller havearbejde stanseværktøj.

•Submerge stilke i en spand vand.

•Klippe rose stammer en tomme fra bunden, mens de er nedsænket, ved hjælp af din sakse. Skære stænglerne i en 45-graders vinkel. Skære steg stængler under vand reducerer risikoen for luftbobler eller bakterier ind stilke, som får dem til at visne. Skæring på et vinkel også hjælper med at reducere risikoen for luftbobler.

•Tilføj varmt vand og blomst mad til vasen. Fyld vasen med vand til ca 3 inches fra den øverste linje i vasen. Tilføje din blomst mad pakke, hvis man var inkluderet i buketten. Denne mad indeholder næringsstoffer og anti-bakterielle stoffer til at forbyde vækst af bakterier i vasen. Hvis du ikke får en pakke af blomst mad med din hvide roser, lave dine egne med 3 tsk citron lime soda og 1 tsk af blegemiddel. Hvis du ikke har disse ingredienser, brug 3 tsk sukker og en ikke-buffered aspirin tablet.

•Gentag trin 2 til 4 hver tre dage. Typisk, vil dette hjælpe forlænge vase liv af hvide roser til mere end 7 dage.

Tips & advarsler

  • Placer vase fra sollys og varme. Dette hjælper også forlænge vase liv med hvide roser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com