Hvordan at forsegle aske træ til maling

September 29

Aske træ er populære blandt møbler beslutningstagere. Normalt bruges som skeletter af sofaer, er det også bruges til hockey stave, baseball-bats, værktøjet håndtag, kano padler og salatskåle. Det er en meget fleksibel træ, hvilket gør det almindelige materiale, der anvendes til stole, både og dekorative håndværk.

Hvid aske og sorte aske tage godt til farvning; Selvom hvis du er interesseret i maleri på træ, får du brug for en førsteklasses frakke af maling til at forsegle det først. Hvis du arbejder på en lille skala, kan du overveje at købe Gesso, som er almindeligt anvendt af billedkunstnere som en førsteklasses frakke før maleri med akryl eller olie maling. Men hvis du dækker en masse plads og skal være omkostnings-bevidste, en spand af akryl hus maling primer er en bedre aftale.

Instruktioner

•Pour akryl primer til maling bakke. Hvis det er meget tyk, tilføje en lille mængde af vand til at tynde det konsekvent ærtesuppe.

•DIP pensel i primer og tørre overskydende på siden af gryden. Male primer i streger i én retning over skoven. En alternativ mulighed for ved hjælp af et paintbrush er en svamp. Lad det tørre.

Anslag dysefastgørelsen sand ned den overflade, der er blevet primet fjerne enhver ru pletter eller ujævn prime coat maling.

•Applicer en anden frakke af førsteklasses coat maling på træ. Lad det tørre helt.

Anslag dysefastgørelsen sand træ endnu. Det er nu klar til at blive malet.

Tips & advarsler

  • Vask dine pensler og svampe med vand og mild sæbe, så de kan genbruges.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com