Hvordan at forsegle beton Garage gulve

March 15

Beton af din garage gulv er modtagelige for skade fra salt, fugt og udslip. Over tid, bliver konkrete farves og revnet fra slid. Anvende en fugemasse til din garage gulv kan gøre en gammel gulv ser som ny og hjælpe med at forhindre en ny garage gulv fra at blive beskadiget. Der findes flere typer af fugemasse, såsom epoxy-harpiks, akryl og urethan. Epoxy og urethan sidst er længere end acryl, men akryl mere modstandsdygtigt overfor falmning.

Instruktioner

•Measure din garage gulv til at bestemme hvor meget fugemasse, du skal købe. Multiplicere længden af rummet med bredde til at finde areal. I almindelighed, vil 1 gallon af fugemasse dække 200 kvadratfod, men læse etiketten for at finde ud af, hvad producenten anbefaler.

•Vælg en fugemasse, der vil fungere bedst for dit klima, vejrforhold og budget. Hvis du planlægger at male din garage gulv, Sørg for, at fugemassen du vælger kan males. Du kan også nødt til at få en hærder, hvis din fugemasse kræver det.

•Sweep op snavs fra din garage gulv og derefter anvende en kommerciel konkrete sæbe og etcher. Lad sæbe suge ind i gulvet i ca 15 minutter og skyl med rent vand. Du kan være nødvendigt at behandle pletter i en længere periode af tid til at fjerne dem. Lad din garage gulv tørre fuldstændigt. Dette kan tage et par dage.

•Applicer maler tape til lister, rør og apparater omkring din garage. Garage-gulv fugemasse vil plette hvad det rører.

•Mix fugemasse og hærder i en stor spand. Hæld nogle af fugemassen i en maling bakke og anvende det rundt i kanten af rummet med en stiv børste, og sørg for fugemasse får ind i hjørnerne.

•Drej fugemasse ud på konkrete gulvet ved hjælp af rullen. Begynde i den ene ende af rummet og arbejde hen imod døren, så du ikke male selv ind i hjørnet. Arbejde i små sektioner og opretholde en våd kant. Forlade garageporten åben at sikre ventilation og gulvet til at tørre helt. Holde døren mellem din garage og huset lukket for at holde røg. Når gulvet er tørt, vente mindst en dag før at sætte noget på gulvet.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en stor fan til at hjælpe fugemasse tørre hurtigere. Du nødt til at forsegle din konkrete garage gulv hvert år.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com