Hvordan at forsegle bruseren flise injektionsmørtel

August 20

Hvordan at forsegle bruseren flise injektionsmørtel

Ingen betaler opmærksomhed til brusebad injektionsmørtel, medmindre det er beskidt, jordslåede eller revnet. Beskidte injektionsmørtel gør hele brusebad område ser beskidte. Meldug ikke kun ser dårligt, det er også en sundhedsfare, der forårsager allergiske reaktioner og luftvejsproblemer og hvis venstre umarkeret, spreder sig hurtigt. Revner tillader vand at komme bag flise til at forårsage mug vækst og rådne. Vand forringes til sidst mørtel bag flisen, får det til at falde ned. Forsegling injektionsmørtel forhindrer vand skader og mug vækst og gør rengøringen lettere. Det er en lille pris for en attraktiv, lav vedligeholdelse brusebad.

Instruktioner

•Vælg du sealer. En aktuel fangere tilbyder en våd look, mens en gennemtrængende sealer tilbyder en mat, naturlig finish. Gennemtrængende fangere fungerer bedst til brusere, fordi de forsegle hele injektionsmørtel. Aktuel fangere tillade noget vand at trænge igennem, og ironisk nok, forsegle vand i, at fremme skimmelvækst.

•Applicer den første frakke sealer til injektionsmørtel linjer ved hjælp af en lille børste eller svamp. Anvende med penslen giver en præcision ansøgning men tager længere tid. Vent en time og Gentag. Vent en anden time og tilføje et tredje og sidste lag. Anvende sealer over injektionsmørtel og fliser både med en svamp er hurtigere, men kræver, at aftørre overskydende fugemasse fra flisen.

•Aftør overskydende sealer fra flise før det tørrer.

Tips & advarsler

  • Tillad nye injektionsmørtel til tørre i tre dage før forsegling.
  • Følg alle producentens instruktioner.
  • Forsegle hver to til fire år.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com