Hvordan at forsegle en forsænket lys armatur

September 22

Forsænket belysning turneringsplaner er en nyttig valg af belysning i hjemmet, når standard hængning fixtures ikke er ønsket. Forsænket belysning strækker sig ind i området loftsrum, hvor belysning og ledninger komponenter holdes. På grund af dette er korrekt forsegling forpligtet til at sikre, at ingen utætheder opstår mellem loftet og hjemmet.

Instruktioner

•Kontrollér bedømt om din belysning fastholdelsesanordningen er IC eller isolering kontakt. Dette er den afgørende faktor for hvorvidt lysene kan komme i direkte kontakt med isoleringsmateriale. Du kan finde dette enten på armaturet selv eller modtagerlaboratoriets på kassen det kom i. Alle nyere forsænkede armaturer vil have en IC rating, men ældre kan ikke. Hvis Armaturet er IC-rated, det betyder enhver fælles isoleringsmateriale kan komme i direkte kontakt med det uden at forårsage en brandfare. For at forsegle lys, bare sted et tæppe af isolering på loftet gulvet direkte rundt stativ, at trykke det kraftigt op mod alle sider, og du er færdig. Hvis armaturet ikke er IC-rated, er følgende yderligere trin nødvendige for at overholde sikkerhedsstandarderne.

•Den lampen vil blive installeret stikker op mellem to bjælker kører langs loftet gulvet. Måle afstanden mellem disse to bjælker.

•Klippe 2 af 4 i to stykker, hver længden af afstanden mellem loftet bjælker.

•Sæt disse stykker af træ i mellem loftet bjælker 3 inches væk fra lampen på begge sider. Dette vil det væsentlige oprette en boks omkring lys, med to loftet bjælker som de to andre sider.

•Sæt isoleringsmateriale på kvist etage på den udvendige del af denne "kasse." Fordi lyset ikke er IC-rated, isolering ikke kan komme inden for 3 inches af armaturet, derfor kan du kun isolere overalt uden for den omgivende boks, du har oprettet. Dette vil ikke give den lufttæt forsegling, som du kan opnå med en IC-rated armatur, men det vil reducere luft lækager fra loftet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en ikke-IC-ratede Armaturet er det bydende nødvendigt, at du overholder de sikkerhedsforanstaltninger, der er beskrevet. Isoleringen må ikke komme inden for 3 inches af armaturet eller du risikerer en brand. Derudover skal du kontrollere en ikke-IC armatur ikke er blokeret ovenfor. Det skal have plads til at lufte direkte op, eller igen risikerer du en brandfare.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com