Hvordan at forsegle et betonfundament

April 26

Hvordan at forsegle et betonfundament

Fordi du har kun én mulighed for at forsegle et betonfundament er det bydende nødvendigt, det udfyldes korrekt første gang. Betonfundamentet revner forekomme på grund af konkrete svind, bygge materialer og jord forlig eller hydrostatisk tryk forårsaget af jorden. Mangelfuld anvendelser af en fugemasse kan påvirke den strukturelle integritet af et betonfundament, forårsage skade på den færdige struktur og resulterer i enorme omkostninger til korrekte skader på grund af utilstrækkelige produkter, forsegling metoder eller praksis.

Instruktioner

•Carefully Vælg det produkt, der passer bedst til dine behov, som der er mange forskellige produkter til rådighed til at forsegle et betonfundament. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger nøje, når du anvender nogen konkrete fugemasse. Forberede Beton overflader til at modtage fugemasse. Bruge stålbørste til at rense overflader. Rengør alle eksisterende overflader og sikre de er fri for snavs, pletter, fedt, olie eller løst materiale, osv. Bruge højtryksspuler, hvis nødvendigt. Fyld alle leddene og reparation revner i beton og lad grundigt tørre. Gøre overflader er helt tørre inden anvendelse fugemasse.

•Trowel klasse eller udfylde eventuelle brud som væg-fod leddene med en passende materiale (cement). Løse eventuelle problemer med resterende konkrete former, pipe Gennemføringer, etc. at holde andre brancher fra forstyrre eller eventuelt punktering fugemasse. Anvende fugemasse med pensel, rulle eller sprøjte jævnt over alle overflader opretholde sammenhængen i tykkelse. Opnå minimum dækning af ca 60 mils. Fugemassen skal anvendes så tæt til lønklasse som muligt. Udvide dækningen på overflader såsom krydsende vægge ikke udpeget til at modtage fugemasse for ekstra beskyttelse. Beskyt formular-tie huller under klasse.

•Tilvejebringelse beskyttelse til befæstede arealer fra opfyldning procedurer. Vælg en beskyttelse metode som en tomme tyk ekspanderet polystyren skum board og lim, der er kompatibel med fugemasse anvendes. Tillad ikke trafik på foundation gulv plader behandles med en sealer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com