Hvordan at forsegle et brusebad Stall afløb

February 6

Hvordan at forsegle et brusebad Stall afløb

Uanset om dit gamle brusebad stall afløb er utæt eller du installerer en ny, skal du forsegle afløb for at holde vand, hvor du ønsker det. Ligesom de fleste badeværelse afløb bruger et brusebad stall drain en pakning og fugemasse til at holde det fra utætte. Begge elementer skal være korrekt at undgå lækager og de problemer, de forårsager. Brusebad stall afløb er forseglet i en lignende måde til de fleste andre typer af afløb.

Instruktioner

•Brug et håndklæde til at tørre området omkring brusenichen afløb. Sluk for vandet til dit brusebad. Kontroller, at alle vand har drænet ned til afløbsrør.

•Tag skruer fra toppen af bruseren afløb, hvis det er relevant.

•Brug et fladt hoved skruetrækker eller andre små, tynde værktøj til at bryde segl og lirke op i afløbet fra gulvet. Brug ikke et brækjern, hvis du vil genbruge i afløbet, da det kan bøje i afløbet.

•Brug skruetrækkeren eller et hjørne af en skraber til at fjerne fugemasse fra omkring området under afløbet. Træk i afløbet forsigtigt fra gulvet. Skru afløbet fra gulvet eller nedløbsrøret, hvis det kræves.

•Tag møtrik fra omkring ende ud i afløbet. Fjerne cirkulære pakning og skive, hvis den findes, fra slutningen af afløbet. I de fleste tilfælde, pakning og washer er en del af din større bruser armatur og komme ud med afløbet.

•Tag afløb og afløbet flange fra større brusebad armaturet. Bruge en skraber og klud til at fjerne og skræl væk nogen gamle fugemasse fra undersiden af basen eller dræne flange. Anvende en perle af blikkenslager silikonefuge eller caulk omkring hele undersiden af afløbet flange. Glide de større cirkulær bruser armatur tilbage i position over ende af røret. Tryk forsigtigt at forsegle og fastgør afløbet flange til afløb armaturet.

•Sæt en ny pakning og skive over rør i den samme position som de gamle stykker. Tryk forsigtigt mod pakningen og skive at sikre dem på plads. Skru møtrikken tilbage over ende af afløbet til slut at sikre dem.

•Applicer en perle eller to af silikone VVS caulk eller fugemasse rundt på undersiden af brusebad armaturet. Placer den fuld drain over afløb i gulvet. Glide dræn ende ind i røret. Tryk ned fast mod afløbet til at fastgøre den. Placere en klud eller et håndklæde over afløbet, hvis armaturet ikke er flugter med gulvet og hammer armaturet, indtil det har forseglet og sidder flush mod gulvet.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at tvinge afløb fra gulvet, hvis du ikke kan få afløb til at frigive fra gulvet. Hver type af brusebad stall drain varierer lidt, og dit afløb kunne sikres på flere måder. Hvis dette sker, finde manualen til afløb til at se, hvordan afløbet blev installeret, eller kalde en professionel, så du ikke skader dit brusebad stall afløb eller din VVS.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com