Hvordan at forsegle gamle træ

December 15

Hvordan at forsegle gamle træ

Massivt træ, som god vin, kan få det bedre med alderen under de rette betingelser. Ultraviolette stråler fra sollys og vind og regn er fjenden, når det kommer til at holde dit træ, ser ud som det skal. Der er en række forskellige metoder til tætning gamle træ. De mindst påtrængende er naturmedicin såsom hørfrø olie eller paraffin voks. Spar lak og latex maling kan også blive brugt afhængigt af den ønskede effekt.

Instruktioner

Forsegling til at bevare ser

•Rengør overfladen med en stiv nylon krat børste til at fjerne noget støv og snavs, der kan få fanget i fugemasse forårsager en ujævn overflade. Ingen slibning eller stripping er nødvendig for at bevare udseendet af træ, som det er.

•Applicer en frakke af linolie. Pensel det på rigeligt med en blød børste under særlig hensyntagen til fuger, huller og revner i kornet eller mellem brædderne. Til tætning formål jo tungere jo bedre. Linolie naturligvis øger træets evne til at afvise vand, genskaber dens naturlige vandindhold og bevarer fibrene.

•Top linolie med paraffinvoks, tilgængelige i departementet maling af hjem forbedring Centre. Gnid blok af paraffin hen over overfladen til at forlade en lys frakke. Dette kan være poleret med en klud til at oprette en skinne.

•Tilføj en frakke eller to spar fernis, hvis du ikke har noget imod den naturlige rav nuance vil tilføje. Børste lakken på generøst, arbejder for at undgå dryp og kørsler, som vil hærde i finish.

Forsegling for strukturelle integritet

•Rengør træ grundigt med en wire børste eller magt spændeskive til at fjerne snavs, snavs og eventuelle løs finish, der kan flage ud at skabe huller i sealer. Sand træ og fylde eventuelle huller med træ fyldstof eller auto body kit; Lad tørre og sand glat.

•Caulk omkring alle kanter, samlinger, der ikke flytter og hardware med en klar latex maler caulk. Anvende en frakke af oliebaseret primer. Rulle det med en maling rulle eller sprede det med en engangs pensel. Dækker hele overfladen og lad det tørre specifikationerne etiketten, før du fortsætter.

•Brush på to eller tre frakker af halvblank udvendige latex i dit valg af farver. Tillad tilstrækkelig tørretid mellem hver frakke og fokus på at undgå løber og drypper. Lange lige streger og en godt læsset pensel vil give de mest ensartede resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com