Hvordan at forsegle laminatgulve kanter med silikone

September 14

Hvordan at forsegle laminatgulve kanter med silikone

Efter installation af laminatgulve planker, kan du mærke bittesmå huller i gulvet kanterne, direkte under væggen trim. Dette sker normalt på grund af ujævne gulve. Selv om underlag installeret under laminat plankerne glat ud store uoverensstemmelser i undergulvet; huller typisk vises i leddene mellem plankerne og trim. Disse huller forårsage ordet til at vises ufærdige omkring kanterne. Tætningsstrimler kløften sæler variation mellem gulvbelægning kant og trim, og forhindrer også fugt fra siver ned under gulvet.

Instruktioner

•Vacuum linjen eller kløften mellem gulvbelægning kant til at fjerne akkumuleret snavs og debris. Tør væk resterende støv med en blød klud.

•Læg silikone fugemasse til fugepistol. Danne en 45-graders snit gennem ene ende af røret af silikone caulk med en hobbykniv. Gennembore segl med wire poker på fugepistol eller en lang søm til at danne en lille åbning, lidt mindre end perlen du ønsker at anvende.

•Træk caulk pistol trigger til at bringe silikone caulk til spidsen af røret. Holde pistolen på en 45-graders vinkel og placere dens spids i den ene ende af kløften mellem gulvet og væggen trim.

•Tryk på triggeren for at frigive silikone caulk fra røret og ind i hullet. Flytte spidsen langsomt langs kløften så silikone udfylder hullet. Undgå pludselige ryk, men flytte hånden langsomt og støt så silikone caulk at røret ekskluderer danner en lige linje for at dække hul.

•Afbryd skubbe udløseren når du når anden enden af gulv afsnit. Køre din tommelfinger blidt langs linjen caulk, at skubbe det let at udfylde hullet. Lad silikone caulk tørre gang angivet på etiketten retninger.

Tips & advarsler

  • Lav et lille hul i silikone caulk røret på først og tjek hvor meget caulk strømme ud. Afhængigt af afstanden mellem gulvet og trim, ønskede at forsegle, forlader hole som det er, eller gøre det lidt større. Undgå at skabe en stor åbning i begyndelsen.
  • Hvis rør af silikone caulk slutter halvvejs gennem din forsegling proces, fjerne røret og erstatte med en anden i din pistol. Bruge så mange rør som kræves for at udfylde hullet, afhængigt af dens størrelse.
  • Tør overskydende caulk, der drypper på gulvet eller trimme hurtigt med en fugtig klud.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com