Hvordan at forsegle natursten

October 23

Hvordan at forsegle natursten

Forsegling natursten vil holde skønhed varig og give dig en vedligeholdelse fri overflade. Forsegling enhver type af naturlige sten er en fantastisk måde at udbygge dit sten liv og forbedre dets udseende. Mange typer af natursten er porøst og vil absorbere vand. Dette kan føre til misfarvning og vand pletter. En sealer vil forhindre dette i at ske. Med en smule af gør det selv erfaring, du kan forsegle skifer, granit, kalksten, eller enhver anden form for natursten.

Instruktioner

•Sweep sten helt tørre alle skidt og snavs med en almindelig kost. Dette er også et godt tidspunkt at fjerne enhver plantevækst ligesom vinstokke eller mos, hvis du forsegling natursten udenfor.

•Scrub de natursten ren med en simpel løsning, sæbe og vand. Kontroller, at du bruger en nylon krat pensel. Metal krat børster vil skade mange typer af blødere natursten. Tillad 4-6 timer for stenen til at tørre helt, før man går videre til næste trin.

•Pour din sten sealer til en lille spand. Ryst dåsen kraftigt før du åbner den for at sikre en fuldstændig blanding.

•Tag på et par af gummi handsker og dyppe langsomt din svamp i sealer. Anvende den våde svamp på den natursten. Sætte det på tyk, men undgå at efterlade nogen puljer af sealer.

• Lad den naturlige sten sealer tørre i mindst 24 timer for en fuld helbredelse inden træde på eller ellers bruger stenen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com