Hvordan at forsegle sandsten flise

November 13

Hvordan at forsegle sandsten flise

Sandsten er et porøst sten kvarts og feldspat, en sedimentbjergarter, der kommer i forskellige farver som grå, gul, rød og hvid. Sandsten er en blød sten, hvilket gør det lettere at skære og lå i forhold til hårde sten som granit. Forsegling dine sandsten flise er bydende nødvendigt, hvis du ikke vil have vand filtrering ned til underlaget under flisen. Fundament problemer kan skyldes en ophobning af fugt i disse områder. Tætning af stone vil også forhindre pletter fra siver ned i flisen.

Instruktioner

Forpakket en imprægnering fluorpolymer-baseret flise sealer. Disse er tilgængelige på hjem forbedring butikker eller flise butikker.

•Åbn sealer og omrøres indholdet for at have en ensartet blanding.

•Lay fliser, men ikke tilføje injektionsmørtel. Farverne i injektionsmørtel kan trænge igennem flisen og ændre farven, farvning det.

•Paint sealer på stenfliser, og sørg for at dække hele flise top og kanterne hvor injektionsmørtel vil blive anvendt. Tillad sealer til tørre efter fabrikantens anvisninger.

•Grout fliser ifølge producentens anvisninger. Injektionsmørtel tager 48 til 72 timer til at helbrede, at skabe den rette tekstur for sealer til at fungere korrekt sammen. Tillad injektionsmørtel hærde, før færdigbehandling segl.

•Paint en frakke af sealer over fugerne og fliser, og sørg for at få alle sprækkerne. Anvende to til tre frakker til flise. Tillad sealer tørre i tre timer mellem frakker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com