Hvordan at forsegle skifer Tile & injektionsmørtel

October 18

Hvordan at forsegle skifer Tile & injektionsmørtel

Skifer fliser er en naturlig sten produkt, hvilket betyder, at det er mere porøs og absorberende end lerbaserede produkter som keramik. Tætnet skifer vil absorbere injektionsmørtel og kunne ende med permanent farves fra det, hvilket betyder, at du er nødt til at forsegle fliserne før fugning. Hvis fugemasse samler i injektionsmørtel linjer, kan injektionsmørtel dog ikke fastsætte korrekt. Løsningen er en omhyggelig forsegling totrinsproces der starter når du installere fliser, men før du injektionsmørtel. Start med fuldt sæt fliser med om 1/8 tomme plads mellem dem.

Instruktioner

•Køre den et træ shim langs hvert fælles mellem de skifer fliser til at løsne eventuelle resterende mørtel eller andre forhindringer. Brug en vakuumslangen til at støvsuge de hovedlinjer.

•Brush flise sealer på overfladen af skifer, ved hjælp af et paintbrush. Gøre det en tynd, selv lag, med penselstrøg alle går i samme retning. Forsegle kun ansigt af skifer fliser, ikke siderne. Undgå at få fugemasse i mellemrummene mellem fliserne.

•Tillad sealer til tørre i to til tre timer. Anvende en anden frakke på samme måde som først. Lad det tørre natten over.

•Spread unsanded injektionsmørtel over flise overflade, ved hjælp af din injektionsmørtel float. Tryk på injektionsmørtel i linjer mellem fliserne, mens skrabe ansigt. Lad injektionsmørtel angivet i linjerne for fem til 10 minutter.

•Våd og vride en svamp. Bruge svampen til at aftørre overskydende injektionsmørtel fra overfladen, indlevering bare injektionsmørtel i linjerne. Lad injektionsmørtel i mindst tre dage og op til en uge.

•Applicer flise sealer som før, bortset fra denne tid, dækker hele overfladen, fugerne og alle. Anvende to frakker. Lad sealer sat for et par dage.

Tips & advarsler

  • Sørg for at ventilere arbejdsområdet, når du anvender fugemasse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com