Hvordan at forsegle Styrofoam isolering

August 30

Styrofoam isolering er en slags skum board. Denne skum board er installeret mellem studs i væggene. Det kommer i mange forskellige tykkelser spænder fra 1/2 tommer til 2 tommer. Det er typisk findes i 2 af 8 fod eller 4 af 8 fods sektioner og hjælper med at holde dit hjem varmere om vinteren. Det hjælper også med at holde den varme luft i sommeren. Når det er installeret, skal Styrofoam isolering være forseglet med en fugt barriere for at beskytte indersiden af dit hjem og forhindre dig i at trække vejret i isoleringen.

Instruktioner

•Measure størrelsen af det rum, hvor Styrofoam isolering er placeret. Køre et målebånd på tværs af væggene i hver side af lokalet og tilføje alle målingerne sammen.

•Indstil op en rulle af plastfolie begyndelsen nederst i ethvert hjørne af rummet. Udrulning presenningen på tværs i bunden af væggen over toppen af Styrofoam isolering presenningen kommer i ruller 3 fod høj og 100 fod i længden. Hæft presenningen på væggen med en korte pistol.

•Tryk på pistol fast mod stud og Indsæt et dagligt syn hvert 8 inches ned stutteriet. Udrulning presenningen på tværs af hele første væggen af rummet og indsætte hæfteklammer på hvert sted, stud. Skære presenningen med saks, når du når til slutningen af den første side.

•Drej ud presenningen på den anden væg og fortsætte omkring den nederste del af rummet, indtil du kommer tilbage til det oprindelige udgangspunkt. Skære presenningen med saks i slutningen af hver væg.

•Overlap det andet lag på toppen af den første af 4 inches og arbejde rundt i hele rummet, hæftning presenningen til studs med de korte pistol. Fortsat op på væggene, indtil du når toppen og alle Styrofoam er dækket med presenningen.

Tips & advarsler

  • Altid bære en støvmaske, når du arbejder med isolering. Dette vil hjælpe din vejrtrækning og forhindre dig i at indånde partikler fra isolering.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com