Hvordan at fortælle forskellen i en myre vs en Termite

December 4

Når vejret bliver varmere, termitter og vingede myrer forlader deres koloni og flyve ud til at starte deres egen. Begge insekter er benævnt "alates," eller modne seksuelt ants og termitter, og har meget lignende myldrende vaner. De to insekter er ofte fejlagtigt. Selv om det er en almindelig fejl, er der måder til at bestemme, om du beskæftiger sig med en relativt harmløs sværm af myrer eller en destruktiv koloni af termitter.

Instruktioner

•Look på farven af insektet. Mens myrer kan være sort, tager de ofte på andre nuancer såsom røde, brune og endda orange. Termitter er altid sort. Hvis den vingede insekter ikke er sort, være sikker på at du ikke beskæftiger sig med termitter.

•IDENTIFY antenner af insektet og inspicere det nøje. Hvis antennerne er bøjet i en vinkel, så er den bevingede væsen en myre. Termitter er lige, perle-lignende antenner, der ikke bøjer.

•Undersøg størrelsen af vingerne. Begge har forewings og hindwings, men størrelsen forskel vil hjælpe dig med at identificere, hvilken art af insekt. Hindwings af en myre er kortere end dens forewings. En termite hindwings og forewings er af samme størrelse.

•Undersøg kroppen af insektet. Se hvor maven møder brystkassen, eller hvor bagsiden af insektet møder centrum. Myrer har et sammensnøret talje, svarende til en timeglas figur. Termitter er lige modsat, med en bred talje, der har nogen dip hvor maven møder brystkassen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com