Hvordan at fortælle forskellen mellem en mus og en rotte

July 4

Hvordan at fortælle forskellen mellem en mus og en rotte

Rotter og mus er i den samme gnaver familie, modermærker, egern og hamstere, men de er meget forskellige. Almindelige typer af rotter i USA er Norge og tag rat, mens huset mus er almindeligvis ses indendørs. 
Det er nyttigt at sammenligne deres forskelle, så du ved hvad du har at gøre med i tilfælde af en gnaver hjem invasion.

Instruktioner

•Look for størrelse forskelle. En fuldvoksen mus må veje et par ounce, mens en voksen rotte må veje så meget som et pund. En ung rotte, mens stadig hårløse, er allerede på størrelse med en fuldvoksen mus, og en baby eller ung musen er meget lille.

•Undersøg gnaver for større ører og fødder, hvilket indikerer en rotte, eller små, skarpt trekantede hoveder, som angiver en mus. Rotter har også tykkere haler og mindre ører proportionalt med deres organer.

•Measure længden af deres udendørs hule til reden, der kan være 3 fødder eller længere for en rotte. En mus vil generelt ikke gå nogen dybere end 6 inches til en fod hvis de graver på alle; de ville foretrække at leve i en væg, eller bag eller under et apparat.

•Observe tegn på aggressivitet. Hvis du hjørne en rotte, kan det hoppe op og angribe for at komme væk. En mus har tendens til at fryse eller bakke ud i absolut frygt.

•Undersøg droppe størrelse. Mus ekskrementer varierer i længde fra 1/8 til 1/4 tommer, mens rotter ekskrementer er dobbelt denne størrelse, ca 1/2 tommer.

•Look for fedtet pletter, kaldet køre mærker, gnide ned siderne af rats' organer, der vil blive vist over tid langs en væg eller åbning. Mus også følge den samme rute rejse, bliver skabninger af vane, med mindre bevis på deres rute.

Tips & advarsler

  • Mus og rotter bor ikke sammen i en betydelig tid. Rotter vil dominere fødekilde og dræbe mus, en opførsel, kaldet muricide. Så hvis du se mus omkring, chancerne er høje, er rats ikke.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com