Hvordan at fortælle forskellen mellem glas og krystal

July 1

Hvordan at fortælle forskellen mellem glas og krystal

Stilk og fod, Karafler, skåle og retter fås i glas eller krystal. Så hvordan er det muligt at se forskel? Dybest set, forarbejdet glas består af kvarts, soda og kalk, der er opvarmet til 1.800 grader Fahrenheit og derefter hældes i forme eller blæst i en ønskede figur. Glassmakers supplere kemiske agenser under fyring styrke farve og kvalitet af produktet. Tilsætning af blyoxid resulterer i blyholdig glas, populært kendt som crystal. Andre måder at fortælle forskellen mellem glas og krystal omfatter cut, klarhed, form og vægt.

Instruktioner

•Evaluate klarhed for objektet. Crystal er klar, sommetider hvide, men glas har en grøn, grå eller gul stemmer.

•Look på størrelsen af stykket, specielt bredden af fælgen. En måde at fortælle forskellen mellem krystal og glas er, at glassmakers kan blæse krystal tyndere end glas.

•Undersøg nedskæring af objektet. Fine krystal er sømløse, netop cut og poleret. Fremstillede glasset har sømme; at være mere skrøbelige, vil snittet ikke have samme nøjagtighed eller finish. Kør fingeren over facetter; Hvis det føles skarp, er det sandsynligt, glas, ikke krystal.

•Sammenligning objektets heft til med en lignende størrelse element. Crystal er tungere end glas, fordi det kan indeholde op til 40 procent bly, en kompakt metal af højere molekylvægt.

•Indstil forskellen mellem glas og krystal ved at holde objektet op til en lyskilde. Crystal har en højere indeks i brydning og spredning end glas, hvilket betyder enhver lys, der passerer gennem objektet bøjer og adskiller. Hvis objektet afspejler en prisme, så er det krystal.

•Tryk rand til at bestemme, hvis objektet producerer en "ping" eller en "bump" lyd. Glas tilsætningsstof, kaliumchlorid, obligationer nærmere i en bly-silica sammenlægningen end en soda-kalk glas får det til at absorbere mindre energi. Forskellen er at crystal har en ringetone, men glas ikke.

Tips & advarsler

  • Nogle gange er det muligt at fortælle, hvis en ældre stykke er krystal eller glas af den producent mærke i bunden. For eksempel, har Royal Doulton et referencenummer ved siden af en ryg stempel. Logo funktioner en krone og lion ligger på 4 overlappende D's, omkranset af ordene "Made in England." Check for en papir etiket på nyere stykker. Kigge efter de følgende velkendte krystal beslutningstagere: Baccarat, J.G. Durand, Royal Leerdam, Mikasa, Steuben glas, Swarovski og Waterford.
  • Blyholdig krystal glas udgør en sundhedsrisiko, fordi bly siver ned i indhold lagret i en blyholdig fartøjer ifølge Food and Drug Administration. Undgå at drikke væsker, der har været i kontakt med blyholdig krystal glas i et antal timer. Også, pas på bly-baserede pigment, der anvendes til at dekorere kanten af ældre glasvarer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com