Hvordan at fortælle hvor meget Gas i en propan Tank

December 18

Er intet værre end at være klar til at tilberede mad på din propan grill og at finde ud af propan tanken er tom - undtagen måske kører ud af propan midt i madlavning. Det er nemt at fortælle hvor meget gas er i din propan tank, i en af et par forskellige måder.

Instruktioner

•Weigh i tanken. Taravægten (hvor meget tanken vejer når den er tom) er trykt på kraven af tank, i nærheden af ventilen. Det forkortes undertiden "T.W." En propan cylinder markeret som en 20-lb. tank har en taravægten af 11.5. For at finde ud af hvor meget propan forbliver i tanken, vejer tanken og fratræk Tara. For eksempel, hvis tanken i øjeblikket vejer 16-1/4 lbs., ligningen er: 16-1/4 pund - 11-1/2 pounds (taravægten) = 4-3/4 pounds af propan resterende, eller omkring 1/4 af den tankkapacitet.

•Pour varmt vand ned langs siden af tanken. Tanken vil føle varme, hvor der ikke er nogen propan, og vil føle sig kold, hvor der er propan. For eksempel, vil en propan tank, der er halvt fyldt føle varme på den øverste halvdel og kolde i bunden halvt.

•Kontrollér et kvalificeret skøn. Stående over tanken, løft ved håndtaget og krave indtil det er lige fra jorden. Forsigtigt svinge den fra side til side, så stop. Når du stopper med swingende, vil du føle propan skvulpende fra side til side, og du kan derefter vurdere hvor meget propan er tilbage i tanken.

•Anvend en flydende krystal mærkat. Disse er tilgængelige på home-forbedring butikker og (normalt) uanset hvor propan tanke er genopfyldes. Placer mærkaten på siden af tanken; det måler temperaturforskellen af tanken, når den er i brug. Følg producentens anvisninger til korrekt læse disse målere.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at åbne en propan tank for at kontrollere niveauet af propan.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com