Hvordan at forvandle dit badekar til Spa

November 1

Gå til spaen regelmæssigt kan ikke være realistisk for de fleste mennesker. Med deres travle hverdag og begrænsede udgifter, kan det være svært at nyde afslapning spa har at tilbyde. Du kan nyde denne sjældne luksus ved at dreje dit badekar til spa. Med nogle få enkle ændringer, kan du forvandle din kedeligt udseende badekar til en særlig spa retreat. Disse enkle ændringer kræver lidt out-of-pocket udgifter til at nyde en spa-lignende atmosfære lige i dit hjem.

Instruktioner

•Udskift dit brusehoved med en massage. Vælge en brusehoved, der har visse funktioner, der vil gøre dit badekar, føler mig som en spa som en, der roterer, pulserer eller producerer stærke strømme af vand.

•Drej din balje i en spa ved at installere en damp brusebad enhed. En damp brusebad enhed slapper af og lindrer ømme muskler og er en fantastisk måde at slappe af efter en lang dag.

•Afspil rundt med forskellige typer af belysning, der giver en spa-lignende fornemmelse. Vælg lav belysning til at få en afslappende følelse. Tilføje bruser belysning for at give rigelig belysning og sted sconces nær spejlene.

•Sæt Flydelys inde i din balje for en følelse af serenity. Vælg stearinlys med dufte, der er afslappende som jasmin, vanille, lavendel, bergamot og ylang-ylang.

•Drej på dit stereoanlæg med din yndlingsmusik. Vælg beroligende jazz eller nogen andre favoritnumre. Læn dig tilbage og slap af mens du forkæle dig selv i din hjemmelavet spa.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com