Hvordan at forvandle dit køkken til en Bistro-stil Look

November 3

Hvordan at forvandle dit køkken til en Bistro-stil Look

Europæiske bistroer er kendt for deres varme omgivelser og indbydende atmosfære. Da køkkenet er typisk et sted, hvor venner og familie samles, omdanne dit køkken med en bistro-stil look, der bringer i stil med Europa til dit hjem. Bistroer har en varm farvepalet, og du kan bringe i hjemlig rører at gøre det endnu mere indbydende. Du vælger et tema til din bistro er nøglen til at have designarbejde. De fleste europæiske bistroer har et tema, der er centreret omkring enten kaffe eller land accenter som haner.

Instruktioner

•Paint vægge. Vælg en varm farve som terracotta, lys olivengrøn eller en varm og solrig gule. Toscanske farveskemaer, der bringer i alle tre farver er et fælles tema for bistroer. Franske bistroer også bruge disse farver og kan bringe i varm vanille toner og reds.

•Paint skabene en koordinerende farve. Hvis du har ældre træ kabinetter, der skal opdateres, skal du male dem i en farve, der koordinerer med din nye vægfarve. For eksempel, hvis du vælger terracotta til væggene, male din frysere en elfenben farve. Hvis du vælger en lys olivengrøn, ville solrige gule kabinetter fungere godt.

•Installer en slagter blok bordplade. Naturlige slagter blok har en varm gul farve, der er ideel til en bistro-stil look. Derudover er det også en af de mest billig counter overflader.

•Tile på gulvet i en varm farve. Til en bistro-stil look, skal du lægge fliser på diagonalen i stedet for i traditionelle firkanter. Vælg en varm farve, der koordinerer med din farveskema.

Hæng indretning elementer i dit køkken. Hvis du vælger et land tema til dit værelse, hænge haner eller lignende elementer i dit køkken. Selv grydelapper med dette tema kan bruges, hvis du er på et stramt budget. For en kaffe tema, skal du bruge kaffe kunst eller krus omkring køkkenet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com