Hvordan at forvandle dit loft til en lagerplads

October 3

Kviste er en populær lagerplads, fordi de ofte er for lille eller for smalle til at blive brugt som en anden fuld værelse, eller konvertering ville være for dyrt, men kasser og odds og ender passer perfekt. Hvis du overvejer at bruge dit loftsrum til opbevaring, er der et par ting at huske på, før du flytter alle dine værdigenstande i rummet.

Instruktioner

•Sørg for at dit loft er egnet til opbevaring. Er loftet velisolerede og fugt-bevis? Er det umuligt for skadedyr at komme ind på loftet? Er det godt ventileret at forhindre ekstrem temperatur gynger? Ansætte en inspektør til at sikre, at loftet er i god stand. Dette er en god idé for enhver hus og det er bedre at gøre det nu end for at løbe ind i problemer i fremtiden, potentielt skadeligt både dine værdigenstande og dit hjem interiør.

•Installer trapper, hvis nødvendigt. Du skal muligvis installere en pull-down trappe eller stigen, så du kan nemt få adgang til loftet. Disse lejdere falde fra loftet og slide åbne, så du en indgang til rummet. Hvis du har erfaring med hjem-bygning projekter, kan du tage på dig selv; ellers er dette en nem projektet for en handyman.

•Installer en etage, hvis nødvendigt. Hvis dit loft ikke allerede har et gulv, overveje at installere en. I mange ufærdige kviste, er toppen af loftet fra gulvet nedenfor udsat mellem hver tværbjælke. Dette gør det meget nemt at sætte din fod gennem gulvet eller endda falde igennem. Sømning tykke plader af krydsfiner til 2 af 4s er let og gør lagring ting i dit loft langt sikrere. Gøre din strøer kan opretholde vægten, men.

•Installer tilstrækkelig belysning. Mest ufærdige kviste har meget lidt eller ingen belysning. Tilstrækkelig belysning er afgørende for at navigere på loftet og nemt se de felter, du har gemt. Holde inventar på steder hvor de kan let ændres og vil ikke være skjult bag kasserne.

•Opbevar varer i kasser, der vil være let at fjerne fra loftet. Store, tunge kasser eller containere vil blive vanskeligt og endog farligt at fjerne. Markere dem klart så du ved præcis hvad er i kassen med et blik. For ekstra beskyttelse, skal du gemme elementer i plast, lufttæt opbevaringskasser og plast opbevaringsposer. Organisere dine kasser i områder – hvis du opbevarer holiday dekorationer, for eksempel, gruppere dem sammen for at gøre dem nemme at finde og fjerne. Efterlad masser af plads til at navigere på loftet nemt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com