Hvordan at forvandle dit tag til en Lounge

July 14

Oprette en hip plads at underholde eller simpelthen nyde udendørs ved at dreje dit tag i et lounge-område. Hvis dit tag er fladt og du har nem adgang til det, vil konvertere pladsen til et lounge-område tilføje firkantede optagelser til dit hjem. Vælg elementer, som er vejrbestandigt Når Indret dit rooftop loungeområde. Du – og dine venner og familie - er sikker på at nyde denne udendørs rum.

Instruktioner

•Dæk gulvet i taget med et udendørs område tæppe. Disse tæpper kan modstå elementerne og tilføje varme og tilføje visuel appeal til rummet.

•Furnish taget med udendørs stykker. Materialer til at overveje omfatter vidjer, rattan, smedejern og harpiks. Vælg komfortable stykker såsom en sofa eller sofa, lænestole og chaiselonger. Tilføje et sofabord og ende tabeller til sæt op, så godt. Placer stykkerne, så de skaber indbydende samtale områder på taget. For at tilføje komfort til siddepladser stykker, top dem med vejrbestandig puder i farver eller mønstre, der passer til din smag.

•Indstil op udendørs belysning på taget. Tiki fakler og stearinlys er muligheder, der vil skabe en blød og varm glød. Batteridrevet eller sol lanterner er en anden mulighed for roof top belysning. Indstille belysningselementer omkring omkredsen af taget og på bordplader.

•Arrange tæpper og puder på siddepladser elementer. Vælg stykker at koordinere eller kontrast med puder på disse stykker.

•Indstil op udendørs lagerbeholdere på taget. Mens plast placeringer vil helt sikkert være tilstrækkeligt, overveje at vælge mere dekorative placeringer f.eks wicker rattan, der er designet til udendørs brug. Disse placeringer vil tilbyde opbevaring til puder, tæpper og puder under barske vejrforhold.

•Indstil ud plantageejere fyldt med farverige planter og blade. Placer plante, på bordplader og på gulvet i taget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com