Hvordan at fratage tapet med en damper

June 28

Hvordan at fratage tapet med en damper

Fortvivl ikke hvis du ønsker at fratage at gamle grimme tapet off dine vægge og erstatte det med en nyere, mere moderne mønster. Alt du behøver at vide er et par tips og tricks. En damp tapet stripper er en stor tidsbesparelse og giver de bedste og hurtigste resultater, så længe du udføre proceduren korrekt. Til strip din tapet ved hjælp af en damper, du har brug for to væsentlige værktøjer: en orbital målscorer og en tapet damper. Det er både billigt at købe eller leje og vil spare dig masser af arbejde. Anden ting at huske er at sørge for tapet er godt perforerede og fugtig før fjernelse.

Instruktioner

•Anvend en orbital målscorer eller putty kniv for at perforere tapetet let før iblødsætning. Dette sikrer, at fugt kan trænge tapet grundigt. Hvis vandet opsuger papiret, vil det helt opløses pasta og giver en nem fjernelse. Kør den orbital målscorer i et cirkulært mønster over tapet til hvert hjørne for at perforere tapetet, eller bruge kanten af den spartel til at køre små skiver diagonalt mod hinanden, selv om denne metode kan forårsage ridser i væggen.

•Hold Følg fabrikantens instruktioner for værktøjer såsom orbital målscorer og damper. Anvisningerne er som regel til at fylde beholderen med vand og stik i dampskibet. Vent indtil vandet begynder at koge og udsender blød damp.

•Sæt damp polstring af tapet damper på toppen af tapet og holde det klar på samme sted i ca. 30 sekunder. Holde dampskibet konstant i det samme sted at sikre problemfri fjernelse af store tapet stykker.

•Fjern nu blødt, boblede op tapet stykker let ved hjælp af en spartel. Strimmel papir i sektioner, uanset hvor stort du føler dig tryg med. Modstå fristelsen til at rive det vådt papir i tørretumbler dele af muren, da dette vil medføre mange små stykker papir til at blive hængende på væggen og skabe mere arbejde. Smide den afisolerede papir i skraldeposer, som du går for at gøre mindre oprydning.

•Brug spartel til at fjerne ethvert lille scraps efterladt på væggene. Sørg for væggen er helt nøgne.

•Look for huller og mangler på væggen efter tapetet er blevet fjernet. Brug gips eller putty for at udfylde disse buler og huller, og lad tørre helt inden du sætter op nye tapet, maling eller indretning.

Tips & advarsler

  • Tykkere tapet, såsom tekstureret papirer, kan tage længere tid at fjerne og kræver, at dampen pad sidde længere på papiret. Prøve at teste damper på et lille område af tapet til at teste, hvor lang tid det tager for at fjerne og hvor lang tid at forlade puden på væggen. Holde værelset godt ventileret, når du bruger damperen for at fratage din baggrund for at undgå sauna effekt.
  • Når du fjerner den våde tapet, ikke forlade det i bunker på gulvet. Når våde indsætte tørrer, vil det holde fast i noget og blive rodet. Altid være forsigtig og praksis sikkerhed samtidig ved hjælp af elværktøj og dampskibe. Brug ikke damperen til mere end 45 minutter. Efterlad aldrig damperen automatiseret eller tændt. Vær forsigtig, når vandet er kogt fordi damp kan skolde dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com