Hvordan at gøre eg frysere ligne kirsebær kabinetter

April 27

Kirsebær og eg er både løvtræ, der gør for holdbare køkkenskabe, men korn i hver af skoven er anderledes. Eg har tendens til at have en tung, wavier korn, mens kirsebær har en lysere, strammere korn. For folk, der foretrækker den varme, mørkere tone af kirsebær, kan ændre farven på eg frysere med belægning dem med kirsebær pletten være nok til at ændre udseendet af dit køkken uden at skulle investere i alle nye kabinet.

Instruktioner

•Sand kabinetter først før anvendelse af pletten. Brug courser grade sandpapir med en lavere grus nummer. Arbejde i samme retning som korn, når slibning så at du ikke ridse i træ. Kabinetter med en grovere overflade vil absorbere mere pletten, hvilket gør dem ser mørkere. Mens sandt kirsebær hårdttræ har en mere jævn korn mønster end eg, kan anvender tunge pletten give kabinetter en mere naturlig kirsebær look.

•Aftør ned træ med en fugtig klud efter slibningen. Brug gummihandsker for at anvende en generøs jakke af pletten med en børste eller svamp. Altid anvende pletten i retning af kornet. Nogle mennesker Gnid på pletten i en cirkulær bevægelse, før de går med korn. Lad kabinetter står for omkring 10-15 minutter til at absorbere pletten i skoven inden aftørring overskydende pletten med en ren klud. Jo længere venter du før aftørring, jo mørkere træ vil plette.

•Applicer mindst to frakker af pletten. Du kan vælge at anvende en anden frakke, afhængigt af hvordan mørke du vil kabinetter til at være. Husk på, at det er nemmere at sætte på yderligere lag af pletten, end det er at fjerne pletten, hvis kabinetterne kommer ud ser mørkere end du ønsker. Oliebaserede pletter trænge ind i træet, men kan absorbere ujævnt i skoven. For kabinetter til at ligne cherry, bør overfladen har et mere jævnt udseende.

•Tillad kabinetter til tørre i mindst otte timer. Når pletten er gennemblødt i skoven, anvende en olie-baseret polyurethan finish på skabene. Du kan vælge fra en satin glans, halvblank eller blank finish. Børste på efter retningen af kornet. Sørg for at børste ud nogen bobler eller løber. Vent, indtil den første pels har tørret grundigt før du anvender en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Lakering køkken frysere er en betydelig opgave at tage på, især hvis du vil ændre udseendet af den oprindelige træ. Vigtigste er at tage din tid, så du kan få den træ tone du ønsker til kabinetterne. Du har måske endda at få pletten brugerdefinerede blandet for at få den farve, du ønsker. Start ved lakering bare et skab dør eller skuffe fra start til slut være sikker på at du får det resultat du ønsker før håndtering af hele projektet. Jobbet tager tålmodighed, som du kan have til at eksperimentere med farve i starten.
  • Husk på, at mens du kan give eg frysere farve af kirsebær, du ikke kan foretage korn af træ look som kirsebær. Men ved hjælp af en halvgennemsigtig pletten vil give dig en dybere farve og dække op nogle af træets årer, der er naturligvis eg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com