Hvordan at gøre interiør maling ligne slik

September 20

Hvordan at gøre interiør maling ligne slik

Hvis du vil tilføje et lyst stænk af farve til væggene i dit hjem, kan du prøve replikerende farverne på dit foretrukne stykke slik. De fleste slik er meget skinnende, så brug maling med en højglans-finish vil gøre dine vægge ser ud som de er slik-belagt. Dette ville arbejde for et barns værelse, især fordi højglans maling er let at rengøre, hvis dit barn får kunstneriske med nogle farveblyanter.

Instruktioner

Forpakket maling med en højglans-finish i den farve, du vil dine vægge til at være. Hvis du ønsker dine vægge til at ligne en bestemt slags slik, skal du købe den farve eller farver, der er knyttet til slik. For eksempel, hvis du ønsker vægge til at ligne Lemonheads, skal du en lyse, citrongul. Du kan også gøre en kombination, som hvid og rød for pebermynte slik.

•Sand væggene i det rum, du ønsker at male med en elektrisk sander og 220-240 sandkorn sandpapir. Dette fjerner alle pletter på væggen og skaber en glat overflade. Finish i højglans maling vil understrege skønhedsfejl på væggen.

•Prime vægge med interiør maling primer så højglans maling vil holde sig til væggene og jævnt fordelt. Påfør to lag primer. Kontroller overfladen er pæn og glat.

•Dæk væg støbning, vinduesrammer og kanter af loftet med blåt bånd. Brug en svamp malerpensel først anvende maling rundt i kanten af væggene. Svamp pensler vil ikke forårsage striber som stritter pensler. Højglans maling, viser også striber mere end mattere finish. Male to eller tre frakker. Tillade hver frakke til tørre helt, før du tilføjer næste.

•Tilføj striber af måling for nøjagtighed med en målestok og tape off de afsnit, hvor striberne vil blive tilføjet. Male striber med en ren svamp pensel og påfør flere lag indtil fuldstændig uigennemsigtig. Vent til malingen til at tørre helt, før du fjerner tapen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com