Hvordan at gøre Linoleum gulv flade ud

February 5

Købe og installere din egen linoleum Gulvbelægning er en nem måde at skære omkostninger, når remodeling eller bygge et nyt køkken eller badeværelse. En af de mest vanskelige aspekter af at tage på sådan et projekt involverer opgaven med at få den nye linoleum på plads og holde det der, fladt på gulvet, under installation oparbejde. Med et par værktøjer og nogle tålmodighed er få nye linoleum at lægge fladt en enkel proces.

Instruktioner

•Klippe det ned til størrelse. Før montering af din nye linoleum på gulvet, Sørg for det er skåret til passende størrelse og form, så du får en fejlmargin på 2 til 3 inches du kan fjerne under installationen for en strammere pasform. Hvis den gulvfirma, hvor du købte din linoleum ikke gør nedskæringerne for dig, rul arket på en jævn og flad overflade og tegne et diagram på underlag før du foretager dit endelige nedskæringer.

• Lad det sidde. Hvor det er muligt, er det altid bedst at lægge den nye linoleum fladt på gulvet i 24 timer. Brug træ blokke eller vægte at holde de krøllede kanter, og se på linoleum efter 12 timer for at sikre det forbliver så fladt som muligt. Hvis du ikke kan lægge ud den nye linoleum på gulvet, lean en løsnede rulle mod væggen for 24 timer at vænne den til rummets temperatur.

•Klippe vs rundt om hjørner. Under installationen, kan det være svært at holde linoleum fladt rundt om hjørner af gulvet. Du kan løse dette problem ved at skære en V-form ud af hvert hjørne, at bringe punktet v ned til den faktiske kanten af linoleum (fjerner kun de ekstra 2 til 3 inches på den ydre kant). Dette hjælper materialet til at bøje rundt om hjørner uden at skabe bølger eller tårer.

•Klippe finger strimler omkring kurver. Hvis du har nogen afrundede overflader til at løse, strimler en sikker metode er at klippe 1 - 2 tommer finger omkring det hele afrundede område, at bringe nedskæringerne ned til leddet hvor gulvet møder den afrundede kant. Disse indsnit skabe den samme effekt, har V-nedskæringer på standard hjørner.

•Heat det op. Hvis du stadig har problemer med ruller den nye linoleum på gulvet på grund af stivhed af det nye materiale, kan en værelse varmelegeme gøre opgaven betydeligt lettere. Simpelthen opvarme rummet til en behagelig temperatur, tillade nogen varm luft til at blæse over den linoleum overflade. Sørg for at overvåge denne proces, men da for meget varme kan forårsage linoleum bliver skæv eller vansiret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com