Hvordan at gøre Wall Mærkater med Vinyl papir og overførsel Tape

September 5

Efterlader store vægge i dit hjem Tom kan gøre rummet føler sterile og institutionelle, men undertiden, du står tilbage med få muligheder, når bor i en lejlighed eller kollegieværelse på grund af begrænsninger på maleri og sætte huller i væggene. Gøre en stor design på væggen indvirkning uden en dråbe af maling eller en enkelt hul ved at udnytte vinyl papir og overførsel bånd for at gøre din egen væg klistermærke. Gøre decal en tilfældig design, en scene som en seascape, eller sætte dit yndlingscitat på væggen for at tilføje noget personlige til dit sted.

Instruktioner

•Tape ned vinyl papir på en skæring måtten ved hjælp af et stykke malertape i hvert hjørne. Tape stencilen ned over vinyl med afdækningstape, hvis du ikke er gratis-aflevering design til din decal. Tegne eller spore din design på vinyl med en blyant. Skræl op stencilen, men forlade vinyl tapede ned.

•Klippe det ønskede design med et håndværk kniv, efter blyant linjer. Gør din nedskæringer, lang og glat, så den resulterende decal har rent kanten.

•Separat overskydende vinyl fra cut-out design. Hvis designet består af mere end ét stykke, Læg stykkerne på bordpladen, hvor du vil have dem til at vises på væg med vinyl side--ikke opbakning-papir side--opad.

•Klippe et stykke overførsel tape stor nok til at dække design. Skræl opbakning papiret off overførsel bånd, og derefter placere tape klistrede side ned over design. Let gnide tape for at overholde vinyl til det.

•Pick op overførsel bånd, holde den med den klistrede side vender væk fra dig. Placer båndet på væggen hvor du vil. decal.

•Arbejds fra venstre mod højre, gnide over klistermærke med et kreditkort til at tiltræde muren mens peeling tilbage overførsel bånd til højre for at fjerne det fra overholdt-delen af decal. Brug en lille top til bund vuggende bevægelse til at hjælpe gratis vinyl fra båndet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com