Hvordan at gøre Wall nedskæringer, når om Diagonal flise

May 6

Hvordan at gøre Wall nedskæringer, når om Diagonal flise

Æglæggende gulv fliser i mærkelige mønstre bærer en stor ulempe: væg nedskæringer. Den rette metode er at måle et halvt dusin gange for at få den rigtige størrelse og dimensioner; en forkert måling ofte kan oversættes til en forkert beskæring. Væg nedskæringer med et mønster af fliser, herunder diagonal mønstre, behøver ikke at være så kompliceret. Processen er nemmest ved hjælp af simple skabeloner oprettet under installationen af flisen. En skabelon kan du markere flise med de korrekte dimensioner uden nogen målinger på alle.

Instruktioner

•Installer flise uden nogen nedskæringer indtil alt det der er tilbage fliser omkring vægge og inventar.

• Hold et stykke papir over tomt plads således at papirets kant mod væggen eller armatur.

•Trace omridset af den installerede fliser omkring den tomme plads på et stykke papir med en blyant. Resultatet vil være en skitse af en delvis flise. Papirets kant er skåret nødvendige for flisen.

•Hold skabelon over en fuld flise. Placer papiret, så omridset af de omkringliggende fliser er fordelt lidt væk fra kanten af den fulde flise, giver mulighed for at fugerne. Mark positionen af kanten af papiret på flisen med en markør.

•Klippe flise langs mærket med en flise våd så, som er tilgængelig fra isenkræmmere, eller et andet lignende stil af fliser så. Flise saven kommer med enhed-specifikke instruktioner.

•Tryk på flise ind i den tomme plads langs væggen eller stativ til at kontrollere dimensionerne er korrekte. Installere flisen. Gentag for enhver yderligere nødvendige fliser.

Tips & advarsler

  • En stribe af slagter papir tapede på installerede fliserne giver et lang stykke papir, der kan skabe en overordnet skabelon for alle de fliser, der skal skæres i stedet for arbejde én flise ad gangen. Spore omridset af de installerede fliser på slagter papir at få dimensioner. Layoute komplette fliser på omridset med ene ende af fliserne hængende ud over kanten af papiret. Markere fliserne med en linje, der angiver papirets kant og skære på én gang at spare tid.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com