Hvordan at hæve vandtemperaturen i en sump køligere

February 4

Hvordan at hæve vandtemperaturen i en sump køligere

En sump køligere, er officielt kaldet en fordampning køler, en alternativ afkøling enhed med en air condition. Det virker ved at tage i luften udefra og filtrere det gennem våd puder, at køle luften og skubbe det i et hjem eller en bygning. Vandfiltrering proces hæver luftfugtigheden af den luft, der er distribueret af sumpen køligere, der kan tjene som positive eller negative bivirkning til apparatet. Hvis en sump køligere er for cool, kan du hæve vandtemperaturen gennem en række forskellige trin.

Instruktioner

•Rearrange diverse møbler i området til at dække output udluftning af sumpen køligere. Output aftræk er, hvor køleren blæser luft ud af. Ved at oprette en obstruktion kan du hæve vandtemperaturen af puder, der er i den sump køligere, fordi de ikke længere har omsætning nødvendige for ophold cool.

•Hold sump køligere på taget eller på siden af en struktur, der udsættes for solen. Solen vil naturligt varme vandtemperaturen i sumpen køligere.

•Fyld sump køligere med varmt vand. Varmt vand vil køle af til sidst, men det vil holde vandtemperaturen varmere i længere tid.

Kil indstillingen fan på sump køligere, hvis sump køligere har indstillinger. En langsommere fan hastighed betyder, at fordampning processen er bremset, hvilket resulterer i varmere vandtemperatur og luften.

Tips & advarsler

  • Læs sikkerhedsmanual på din sump køligere for potentielle farer og Sikkerhedstips før håndtering af køleren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com