Hvordan at Hardwire apparaternes

July 13

Hvordan at Hardwire apparaternes

Udtrykket "hardwire" betyder, at et apparat direkte forbinder til kredsløb wire, der går til det elektriske panel i dit hjem i stedet for at bruge en plug, der forbinder til en elektrisk beholder. De allerfærreste apparater egentlig slutte på denne måde. Et sådant apparat er opvaskemaskinen. Selv om næsten ethvert apparat kan gøres tilsluttes på denne måde, forbinde mange opvaskemaskiner via hardwire. Hvis du ser under køkkenbordet, hvor din opvaskemaskine installerer, vil du finde en stor ledning. Dette er den ledning, som du vil oprette forbindelse dit apparat.

Instruktioner

•Drej off afbryder i den elektriske panel, der leverer elektricitet til wire.

•Find dækning for boksen terminal. I mange tilfælde coveret er på bagsiden af enheden og sikrer på plads med skruer. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne og dække fra bagsiden af apparatet.

•Skub wiren gennem hullet i terminalen boks så ca 12 tommer sticks gennem boksen. Kontroller, at ledningerne ikke røre nogen elmotorer eller bevægelige dele inde i apparatet. Stramme klemmen monteret i hullet, du snaked ledninger igennem med en skruetrækker. Dette forhindrer wiren glider rundt.

•Peel tilbage omkring 6 inches af isolering med wire strippere. Dette vil udsætte de enkelte ledninger inde i den store wire. Skræl ca ½ tomme isolering ud i slutningen af hver ledning med wire strippere.

•Bend i slutningen af den grønne ledning ind i en U-form. Dette vil tillade ledning til at sikre at terminal skruen lettere.

•Find det grønne bolt i terminal blok. Løsne det og sikre byggemodnede tråd eller grøn ledning til den terminal bolt. Stramme terminal bolten med skruetrækkeren.

Uddelingen den sorte ledning du bare strippet til den sorte ledning inde i boksen terminal med en wire møtrik. Sikre den hvide ledning du bare strippet med den hvide ledning i klemkasse med en wire møtrik. Wrap begge wire nødder med elektrisk tape. I nogle tilfælde vil du har terminal skruer til den sorte og hvide ledning, ligesom du gjorde for den grønne ledning. Hvis dette er tilfældet, bøje enden af ledningerne i en U-form og sikre ledninger til terminal skruerne.

•REINSTALL terminalen blokere dækslet og Fastgør det med skruetrækkeren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com