Hvordan at installere en drypvanding System med en Timer

June 24

Hvordan at installere en drypvanding System med en Timer

En drypvanding system leverer vand gennem små huller i en slange. Det gør det muligt at levere små mængder vand direkte til dine planter med et minimum af fordampning og affald. Dryp systemer også levere bedre resultater ved at udvide vanding tid og vand til at trænge ind i jorden. Sætte en drypvanding system på en timer, forbedrer så du til vand om aftenen med mindre fordampning, eller til at levere forskellige mængder af vand til at desertere og "tørstige" anlæg, yderligere systemets effektivitet.

Instruktioner

At skabe en drypvanding System til din have

•Indstil hvor i haven du vil have vand leveret. Måle afstanden fra spidsende til det sted, hvor dit drop system begynder. Måle afstanden fra dette punkt til det fjerneste punkt i haven. Hvis du har en større haven kan du indsætte en eller flere "Y" stik undervejs. Hvis ja, måle længden af begge slanger fra deres "Y" forbindelsespunkt til det punkt, hvor de stopper, eller hvor de forbinder med en anden "Y" stik. Gøre en simpel skitse over haven layout viser alle elementerne i dit design og længden af hvert element.

•Anvend en regelmæssig haven slange for at levere vand fra spidsende til begyndelsen af dit drop system. Haven slanger kommer i 25-fods, 50-fods, 75-fods og 100-fods længder.

•Hook op en haven timer for enden af slangen. Alle større hjem og haven forsyning huser bære dem samt drop og soaker slanger du muligvis. Timere range i pris fra omkring $15 for en simpel mekanisk timer til omkring $60 for en digital timer i multiple-zone, der vil levere vand på forskellige tidspunkter på forskellige dele af din have. De fleste haver vil kræve et eller højst to, zone---en for roser, for eksempel, og en anden for ørken planter. Bemærk, at en flere zone timer vil kræve en særskilt drop system for hver zone.

•Fra timeren lægge drop slange eller slanger går til hver zone. Hvis du har en stor have, konsultere din haven skitse og bestemme hvor meget slange du vil fra timeren skal det første "Y" stik. Installere disse slanger, eventuelle nødvendige "Y" stik og passende drop slanger fra "Y"-stik til far punkt i din have. Brug små indsatser til at hjælpe med at kontrollere placeringen af din slange, især når det tager skarpe bøjninger. På disse punkter kan du også skal Fastgør slangen til bålet med en tie-back.

•I tilføjelse til drop slanger, nogle haver vil kræve en "soaker" slanger, der siver vand kontinuerligt langs længden af slangen. Du kan lægge det på overfladen af jorden eller begrave dem en tomme eller to dybe. Du kan også bruge "sprinkler slanger," som har større huller og levere en spray eller grove tåge. I nogle tilfælde kan du ønsker at vende disse slanger op og ned og bruge dem til at levere vand direkte ned i jorden.

Tips & advarsler

  • En god drypvanding system begynder med en god haven design. Gruppere dine planter efter behov for vand, så drop systemet kan effektivt levere passende mængder vand til hver zone.
  • Dryp systemer levere vand med større effektivitet end et sprinkleranlæg og bruger 30-50% mindre vand. Vær omhyggelig med ikke at over vandet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com