Hvordan at justere Blade på en Andis Pivot Pro Edger

November 4

Hvordan at justere Blade på en Andis Pivot Pro Edger

Andis Pivot Pro hårklippemaskiner giver dig mulighed at skære din families hår fra hjemmet og Gem penge på udgifterne til professionelle frisører og stylings. Justerbare knive kan du gøre bøde, genveje samt grove, lang nedskæringer i hurtig rækkefølge, hvilket er nyttigt for at skabe mere komplekse frisurer. Præcis hvordan du justere vingerne, afhænger af den model, du ejer. Nogle versioner har en løftestang til at fremskynde tilpasningsprocessen.

Instruktioner

•Tag clippers og Find justering håndtaget på siden af enheden. Placer flad top kanten af kniven på en flad overflade. Dette gør det nemmere at forstå de forskellige positioner af justering løftestang.

•Øge den plast håndtag til den lodrette position til at indstille trimmeren til den korteste mulige indstilling. Flyt håndtaget nedad at opnå længere nedskæringer. I sin laveste position bladet gør skærer det længste muligt.

•Tag Phillips-head par skruer på toppen af trimmeren og frigøre den aktuelle blade, hvis din model ikke har en justering løftestang. Placer en anden-grade blade i stilling og erstatte skruerne uden over stramning for at gøre en anden længde snit.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com