Hvordan at justere bordet så hegnet Guide

September 7

Justering din bordrundsav hegnet guide (også kaldet et rip hegn) er hurtig og nem men skal gøres ordentligt for at undgå muligheden for materiale blive sparket tilbage mod operatøren senere. Dette er ofte forårsaget af forskydning af hegnet guide og savklinge, selv. Bordrundsav hegnet guide kan placeres enten i venstre side af din tabel saw blade eller til højre side. Det er designet til at blive flyttet i trinvise beløb at tillade dig at skære materiale til meget specifikke bredder. Hvis dit hegn guide, for eksempel, er indstillet til 3 1/16 inches væk fra din savklinge, så noget materiale, som du kører gennem din sav, og der er løbet ind i din hegnet guide, vil blive skåret til præcis en bredde på 3 1/16 inches. Justere afstanden mellem din hegnet guide og din savklinge er ekstremt let.

Instruktioner

Hvordan at justere en tabel så hegnet Guide

•Unlock din sav hegnet guide så at det kan flyttes nemt. Låsemekanismen varierer mellem saw fabrikanter, men er næsten altid placeret for enden af hegnet-guide selv tættest på operatoren. Mekanismen, der kan være en løftestang, der er rejst til at give hegnet at være flyttet og sænket til at låse det på plads, eller det kan være en knop, der er vendt mod uret for at frigive guiden og derefter vendte med uret for at låse guide på plads. Der kan være andre variationer. Se i brugervejledningen til din sav ejeren hvis du har brug for særlig hjælp.

•Flyt din guide, så det er korrekt afstand væk fra din savklinge. Du vil finde en måling guide langs den forreste kant af din sav tabel. Frigive hegnet guide og flytte det langs denne måling guide indtil det er den korrekte afstand fra savklinge og derefter låse det på plads. Dobbelttjek, at vejledningen er indstillet til den korrekte afstand ved at måle afstanden fra guide til klingen ved hjælp af et målebånd.

•Tag din guide hegnet fra saw's tabel. Dette er et simpelt spørgsmål, så længe hegnet er låst. Hegnet kan placeres på enten venstre eller højre side af din savklinge afhængigt af arten af det klip, du gør. Brug måling guide langs den forreste kant af din sav tabel til at angive den korrekte afstand uanset hvilken side af bladet har du placeret din guide.

Låse din guide på plads, hvilket gør sikker på, at din guide er helt på linje med din savklinge. Bruge en T-Square eller en Tri-pladsen til at kontrollere justeringen af blade og guide hegnet som nogle guide hegn kan være unaligned selv efter at være låst. Hvis din guide hegnet og så blade ikke er i perfekt tilpasning det kunne forårsage bindende og resultere i materiale blive sparket tilbage mod operatøren under opskæring.

•Align dit materiale, så at det er sat fast mod din hegnet guide som det løber gennem din sav. Dette vil ikke kun forsikre at materialet skæres til den rigtige bredde, men det vil også forhindre materiale fra bindende mod den roterende kniv og eventuelt sparke tilbage mod operatøren. Hvis hegnet guide er set på en afstand af 3 inches eller mindre fra den savklinge skub ikke materiale gennem saven i hånden; i stedet brug en push pind for at undgå muligheden for skade.

Tips & advarsler

  • Ofte skal du kontrollere, at dit hegn guide er helt parallelt med dit savklinge. Bruge en T-Square eller Tri-pladsen til at kontrollere, at blade og hegnet er parallelle. Dette forhindrer muligt binding af materialet og muligheden for et farligt tilbageslag materiale mod operatøren.
  • Hvis dit hegn guide er fastsat for en afstand af 3 inches eller mindre fra din klinge skal ikke skubbe materiale med fingrene; Brug altid et push stick.
  • Aldrig stå direkte bag spinning bladet af en tabel så når opskæring materiale. Altid stå til den ene side som en sikkerhedsforanstaltning i tilfælde af materiale er sparket tilbage af klingen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com