Hvordan at justere de skjulte hængsler på en Euro kabinet

June 9

Som fugt er bragt ind i et rum, har træ skabslåger en tendens til at udvide og kontrakt. Mest skjulte europæiske hængsler består af et hængsel og en tilsvarende hængsel plade. Hængsel pladen er fastgjort til den kabinet side, og hængslet snaps på pladen.

Instruktioner

•Åbn kabinettet dør og Find hængslerne knyttet til døren og boksen kabinet. De fleste døre har to hængsler. høj og oversize døre må have mere. Fjern eventuelle elementer i nærheden af hængslet, der vil forstyrre justering. (Du skal kunne indsætte en skruetrækker i hængslet.) Identificere hver af de tre justering skruer.

•Drej justeringsskrue beliggende i meget bag på hængsel til at trække døren i eller fra kabinettet. Hvis dine døre skal sidde tættere eller længere væk fra kabinettet, indsætte en skruetrækker og drej skruen med uret for at skubbe døren fra boksen kabinet. Drej skruen mod uret for at trække døren tættere til den kabinettet. (Dette vil eliminere huller, når du får vist siden af kabinettet.)

•Juster døren fra venstre mod højre ved at dreje justering skruen beliggende på den lange skaft af hængslet. Denne justering vil give mulighed for en selv søm, når de to døre kommer sammen. Roterende skrue med uret vil skubbe døren længere væk fra hængslet i en vandret; roterende mod uret skruen vil trække døren tættere til hængslet.

•Indstil den lodret bevægelse af døren ved hjælp af justeringsskrue cam på hængsel plade. Find skruen inde i det firkantede hul på den lange skaft af hængslet. (Hullet er bare stor nok til at indsætte en skruetrækker). Drej skruen uret at flytte døren (lodret). Drej skruen mod uret for at flytte døren (lodret).

•Luk kabinettet døre og inspicere alle sømme for ensartethed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com