Hvordan at justere den tomgang på en Husqvarna kæde så

April 11

Tomgang på en Husqvarna motorsav tillader bare nok brændstof ind i karburatoren at holde motoren i gang. Du justerer den tomgang ved at dreje en skrue, der styrer mængden af brændstof går ind i karburatoren. Justering af tomgang skaber også kæden til at starte spinning, så sørg for at ingen del af din krop er i vejen for kæden, og holde andre væk så godt, når du laver denne justering. Det er også farligt at betjene Husqvarna, hvis kæden spins mens tomgang.

Instruktioner

•Indstil Husqvarna kæde så på en flad og fast overflade udendørs. Trække på starter rebet til at starte motoren. Klemme speederen lidt for et minut til lad motoren varme op.

•Locate "T" skruen på operatørens venstre side af motorsav, nær air filter dækning og throttle håndtaget. Indsæt slot af T skrue hovedet af den lille skruetrækker.

•Drej skruetrækker med uret, indtil kæden starter spinning. Holde op med at dreje den med uret, og drej den langsomt tilbage mod uret indtil kæden stopper spinding. Find den højeste tomgang før kæden starter spinning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com