Hvordan at justere din LG køleskab

May 26

LG fremstiller mange forskellige elektronik og hvidevarer såsom mobiltelefoner, fjernsyn, mikrobølgeovn og køleskab. LG køleskabe er tilgængelige som side-by-side enheder eller fransk-dørs modeller, som har to døre for at få adgang til køleskab og placere fryseren under kølerummet. Mange elementer på en LG køleskab er justerbare---såsom hyldeplacering, temperaturen på både køleskab og fryser og størrelsen af isterninger produceret af is og vand dispenser--- og lære at justere yours er en enkel proces.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Køleskab" placeret på frontpanelet af is og vand dispenser gentagne gange at sænke temperaturen, køleskab. Hver gang på knappen trykkes temperatur vil falde 1 grad. Når temperaturen når 32 grader F, nulstilles til 47 grader F.

•Tryk på knappen "Fryser" placeret på frontpanelet af is og vand dispenser gentagne gange at sænke temperaturen, køleskab. Igen, hver gang på knappen trykkes temperaturen falder 1 grad. Når temperaturen når-6 grader F, nulstilles til 8 grader F.

•Holde "Fryser" og "Køleskab" knapper samtidigt i ca fem sekunder for at ændre temperaturen udlæsning fra Fahrenheit til Celsius.

•Drej ismaskine til eller fra ved at åbne ismaskine rum og trykke på "Power". Ismaskine skuffen kan åbnes ved hjælp af håndtaget i venstre side af ismaskinen.

•Juster størrelsen af isterninger produceret af ismaskinen ved at trykke på knappen under indikatoren ismaskine størrelse beliggende på ismaskine, indtil lys ved siden af den ønskede størrelse er belyst. De tilgængelige størrelser på de fleste modeller er små, mellemstore og store.

•Juster placeringen af de indvendige hylder ved løft foran på en af hylderne, derefter fjerne det fra beslaget bag på enheden. Indsæt hylden i beslaget på sin nye ønskede placering ved at indsætte krog på bagsiden af hylden i beslaget på en 45-graders vinkel og derefter sænke hylden på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com