Hvordan at justere drevkabel på en håndværker plæneklipper

November 16

Hvordan at justere drevkabel på en håndværker plæneklipper

Håndværker kabel-aktiveres plæneklippere giver brugerne en bred vifte af plæneklipperen skærehastigheder for at opfylde næsten alle hjem slåning krav. Indstillingen kabel er fabrikken justeret på fremstillingstidspunktet, men periodisk vedligeholdelse kan stadig være forpligtet på grund af normale slitage af komponenter, hvis du ikke kan nemt skifte til alle 6 hastigheder. Heldigvis, håndværker har lavet justere hastighed mekanisme meget let at gøre. Det kan ske ved de fleste operatører på under 10 minutter ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Parkering din plæneklipper på en glat plan overflade. Afbryde tændrør ledningen fra tændrøret (placeret forrest på motoren) og knytte den til jordforbindelse post ligger flere inches væk. Dette vil forhindre utilsigtet igangsætning.

•Locate justerbar kabel beslag placeret på venstre side af plæneklipper motor. Følg hastighed justering kablet fra håndtaget barer til motoren, hvis du ikke er sikker på. Lidt løsne møtrikken (ved hjælp af en skruenøgle) som holder justerbar kabel beslaget på plads.

•Bevæg skiftet løftestang (placeret på styret) i den høje hastighed holdning. Dette er den sjette position (fra dig) når stående bag maskinen.

•Wiggle justerbar kabel beslag lidt for at sikre det er gratis, derefter langsomt slide beslag til bagsiden af plæneklipperen, som det vil gå. Anvend ikke unødig kraft, men flytte det fast. Denne handling vil justere remskiver under dæk i den nødvendige holdning.

•Stram justerbar kabel beslag møtrik sikkert. Prøv at vrikke beslaget frem og tilbage flere gange for at sikre det holdes fast på plads. Reconnect tændrør ledning til tændrøret. Start maskinen og test for normal drift i alle seks hastigheder.

Tips & advarsler

  • Med jævne mellemrum kontrollere at sikre justerbar kabel beslag møtrik ikke løsne på grund af motoren vibrationer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com