Hvordan at justere en Digital skala

June 18

Hvordan at justere en Digital skala

En digital skala er designet til at give en mere præcis metode til måling af vægt end en skala ved hjælp af fjedre og en registrering af vægten nål. For at sikre udlæsning af en digital skala er nøjagtig, justere eller kalibrere indstillinger på skalaen, således at udlæsningen er korrekte for vægten lagt på det.

Instruktioner

•Drej digitalt skala. Fjern batteriet batterirummet låg. Fjern batterierne. Vente fem minutter.

•Sæt batterierne tilbage i den digitale skala i den samme position de tidligere besat. Luk batterirummet batterilåget. Drej digitale skala højre side.

•Sæt den digitale skala på en flad overflade. Lægge et vaterpas vandret på perronen på toppen af den digitale skala. Hvis det er nødvendigt, sted stykker af den matchbook dækker under hjørner af den digitale skala indtil boble i vaterpas er foret mellem de to lodrette linjer. Fjerne vaterpas.

•Drej digitalt skala på. Tryk på knappen "Måling" på siden, indtil en pil på den skala LCD-panelet er ved siden af "Metriske." Tryk på knappen mærket "Tara" på skalaens side, hvis udlæsningen ikke siger "0.0.0."

•Sæt nikkel på platformen. Slå den digitale skala og fjerne nikkel, hvis udlæsningen siger "0.0.4." Ellers, fjerne nikkel og tryk på knappen "Tara" igen før du placerer nikkel tilbage på perronen. Slukke den digitale skala, når nikkel er at blive læst korrekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com