Hvordan at justere en ismaskine i en Kenmore

June 13

Hvordan at justere en ismaskine i en Kenmore

Kenmore linje af husholdningsapparater, der fremstilles og sælges af Sears, tilbyder et udvalg af varer til hjem forbruger, herunder klimaanlæg, ovne, kaffemaskiner, Symaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere og meget mere. Kenmore sælger en række køleskabe, og nogle af modellerne er udstyret med en ismaskine. Is beslutningstagere oprette forbindelse til en indgående vand linje og arbejde for løbende at gøre is. Mens Kenmore is beslutningstagere ikke tilbyde en manuel kontrol for at justere is produktion, kan du ændre visse funktioner i dit køleskab til at ændre den tid, det tager for at oprette is.

Instruktioner

•Indstil op ismaskinen ved glider is bin fuldt ud i dens rille og sænke den metal arm hen til aktivere ismaskinen.

•Indstil fryser temperaturkontrol til den anbefalede indstilling. Vent 24 timer for temperaturen at stabilisere.

•Tøm isen bin og tillade ice maker til at køre. Undersøge is bin efter 24 timer. Flytte den fryser temperatur indstilling til højre for at gøre lidt mere is i et 24-timers periode, eller Flyt den til venstre til at gøre lidt mindre. Kenmore køleskabe kan producere mellem 2,5 og 3 lbs. is pr. dag.

•Undersøg tilstand af isterninger. Hvis kuberne er hule, kommer ud som små chips eller danne en enkelt, massiv blok i skraldespanden, erstatte den enhed vandfilter til at vende tilbage til normal ice cube produktion. Følg vejledningen, der fulgte med dit køleskab til at erstatte vandfilter.

•Lift ice maker's arm til de løftede off position til at standse is produktion.

Tips & advarsler

  • Undgå at åbne fryseren døren overdrevent. Åbne fryseren døren lader varm luft ind i fryseren og bremser is produktion.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com