Hvordan at justere en Moen Push-N-Lock afløb

November 9

Push-N-lock afløb bruges ofte som Badekar afløb. For at stoppe vandet fra flyder ud af badekarret, Tryk ned på afløbet til at låse det på plads. En anden skubbe-- eller en trække i nogle tilfælde--frigiver låsen. Moen har en samling af Push-N-Lock afløb for badekar bruger. Hvis afløbet ikke er at holde vand i dit badekar som det skal, skal du justere det.

Instruktioner

•Løsn toppen af Moen Push-N-Lock afløb med din hånd. Drej afløb mod uret for at skrue det fra den nederste del af afløbet.

•Undersøg gummipakskiven inde i afløbet. Revnet eller revet gummi kan forårsage en lækage i afløbet. Brug et par tænger til at trække den gamle gummipakskiven ud af Push-N-Lock afløb. Placere en ny gummidelen ind i afløbet forsamling, indtil det klikker på plads. Den nye skive skal være nøjagtig samme størrelse som den du udskifter.

•Skru toppen af Moen Push-N-Lock løbe tilbage i bunden af afløbet. Drej afløbet uret til hånd-stramme indtil det ikke længere viser. Overspænde ikke afløbet eller du kan muligvis ikke skru det næste gang.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com