Hvordan at justere en regn fugl 22SA

February 25

Hvordan at justere en regn fugl 22SA

Rain Bird 22SA roterende mundstykke sprinkler er installeret, skjult under jorden og stiger til at vande plænen når det aktiveres af en timer. 22SA tilbyder en spray række 17 til 24 fødder og kommer i tre forskellige modeller og stråletyper: 22SA-F, 22SA-Hansen og 22SA-Q. 22SA udsender flere roterende streams til selv vanddistribution og kan modstå en vifte af vandtryk. Når mapping ud din kunstvanding system, skal du vide, hvordan du justerer sprinklere til at passe dimensionerne af din plæne.

Instruktioner

•Sæt en flathead skruetrækker til radius nedsaettelse skrue på top-midten af Sprayen hoved og dreje den med uret for at reducere radiussen eller kaste med 25 procent. Denne reduktion påvirker ikke mængden af vand, der flyder gennem spray hovedet.

•Sæt skruetrækker i radius reduktion skrue og dreje den mod uret for at gendanne kaste eller radius til sin fulde kapacitet. 22SA roterende deflektor, placeret lige under spray hovedet, er farvet gult som tegn en kaste af 17 til 24 fødder, mens en sort deflektor farve viser 13 til 18 - fods smide og er ukarakteristiske af 22SA.

•Installer, en af de tre 22SA modeller i tilsvarende områder i din plæne. 22SA kommer i tre forskellige spray intervaller: 22SA-F rotoren, som er markeret med en blå radius justering slot og udsender en fuld cirkel spraymønster; 22SA-H rotoren, som er markeret med et orange radius justering slot og udsender en halv-cirkel spraymønster og 22SA-Q rotoren, som er markeret med en gul radius justering slot og udsender en kvart cirkel spraymønster. Installer 22SA-Q i områder som hjørner. Installere 22SA-H rotorer mod flade vægge, som siden af hus eller hegn. Installere 22SA-F rotorer i midten af vanding-området, hvor området omkring sprinkler er alle græs eller blade.

•Grasp stilk mens vandet cirkulerer og twist spray hoved retning mod den ønskede vanding område efter sprinkler er installeret. Hvis modellen er en 22SA-H eller en 22SA-Q, twist spray fra vægge eller fortovet og justere spraymønster med området vanding.

Tips & advarsler

  • I rillerne under spray hovedet også angive spray interval af 22SA med en trykt "F" for fuld, et "H" halvdelen og en "Q" for kvartal.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com