Hvordan at justere en RiteTemp termostat

May 18

RiteTemp termostater er koblet til ovne. Termostaten læser hjemmets lufttemperatur og sparker ovnen på når termostaten falder under den valgte temperatur. Justere RiteTemp termostat i løbet af året til at skabe det mest behageligt miljø. RiteTemp termostater er særlig let at justere fordi de er programmerbare. Angiv program til at ændre de ønskede temperaturer. Termostaten gemmer dine ændringer og derefter kører programmet i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Skub tilstanden skifte RiteTemp termostat side over til indstillingen varme og tryk derefter på "Program." På nogle stilarter RiteTemp termostater, er programknappen placeret under frontdækslet. Træk dækslet til åbent at nå knappen.

•Tryk på "Dag", indtil du nå den dag du ønsker at justere. Nogle RiteTemp termostater har en touchscreen. I så fald brug den medfølgende stylus for at røre den dag, du vil justere.

•Tryk på "Næste" eller brug pennen til at pege på tidspunktet på dagen at blive justeret. RiteTemp termostater tilbyder fire slottider--morgen, dag, aften og nat. Nogle stilarter tilbyder en femte tidsrubrik, midt på formiddagen.

•Skub den "+" eller "-" knappen for at enten øge eller mindske temperatur for denne indstilling. Når temperaturen er blevet justeret, enten justere flere temperaturer ved at vælge en anden dag og tid, eller tryk på "Home" for at afslutte programmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com