Hvordan at justere en Snapper plæneklipper Disk

June 8

Snapper gør push-bag og ridning plæneklippere. Push-bag slåmaskiner har ikke mekanismer til niveau plæneklipperen dæk. Snapper ridning plæneklippere har imidlertid et system for nivellering plæneklipperen dæk fra side til side og fra front til bag. Hvis din Snapper plæneklipper ikke er niveau, vil du bemærke det, fordi græsset vil have vinklet rækker som du klippe. Hvis justeringen front-to-back er langt ude af justering, kan plæneklipperen dæk skrabe langs jorden.

Instruktioner

•Kontrollér dæk til ordentlig inflation med et dæk gauge. Hvis et dæk er lav, fylde dæk til det passende tryk med en luftkompressor. Hver dæk har den korrekte dæktryk opført i det efterfulgt af bogstaverne "PSI," som står for pounds per kvadrattomme.

•Anbring plæneklipperen på en hård flad overflade som et betongulv.

•Drej knive på maskinen så spidsen af bladet udvide til siderne af plæneklipperen dæk. Undersøg knivene. Hvis de er bøjet, få dem erstattet før du forsøger at niveau plæneklipperen dæk.

•Measure afstanden mellem bunden af hver vinge til jorden med et målebånd. Måle på toppen af hver vinge. Hvis målingen er ud af mere end 1/8 tomme, skal du justere plæneklipperen. Hvis foranstaltningerne, der er inden for 1/8 tomme, plæneklipperen er inden for angivne tolerance og ingen justering er nødvendig.

•Find det lige lodret beslag på venstre bagsiden af plæneklipperen dæk, der forbinder dækket til hængende kæde. Hvis der er én, bruger dækket en excentrisk møtrik setup til at hæve og sænke højden. Hvis ikke, at maskinen er en J-hook model. Et J-hook er et beslag i form af en J.

•Løsn udenfor møtrikken på opsætningen excentrisk møtrikken med en skruenøgle. Manuelt rejse plæneklipperen dæk, indtil det er niveau og spænd udenfor møtrikken med en skruenøgle. Hvis det er et J-hook model, løsne låsemøtrik på J-hook med en skruenøgle og manuelt ophæve plæneklipperen dæk, indtil det er niveau. Spænd lock møtrikken med en skruenøgle.

•Double kontrollere side til side målinger mellem spidsen af vingerne og jorden. Foretage yderligere justeringer nødvendigt, indtil knivene er inden for 1/8 tomme af hinanden.

•Drej vinger så de går fra front til tilbage og måle afstanden mellem bunden af vingerne og jorden. Den forreste vinge bør være ¼-tommer højere end den tilbage tip. Hvis ikke, justere plæneklipperen dæk.

•Løsn låsemøtrik på forsiden af den gevind bar, der strækker sig fra forsiden til bagsiden af plæneklipperen dæk.

•Drej møtrik på linjen gevind på bagsiden af maskinen dæk for at hæve eller sænke bagsiden af maskinen. Når dækket er inden for tolerancen, stram spændemøtrikken på forsiden af plæneklipperen dæk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com