Hvordan at justere et solpanel Tilt månedligt

October 19

Solpaneler er den mest effektive, eller kan skabe den mest elektricitet, når de er pegede direkte mod solen. Du kan købe et system, der vil give din paneler til at spore solen som den bevæger sig hen over himlen, men tracking systemer kan være dyrt. De fleste boliger solpaneler er simpelthen monteret i en vinkel, der virker rimeligt godt året rundt. Men for at maksimere effektivitet, kan du ændre vinklen med sæsonen, udfladning tilt om sommeren, når solen er højere på himlen, og gør vinklen mere stejl om vinteren, når solen er lavere.

Instruktioner

•Peg din solpaneler i den rigtige retning. Hvis du bor i den nordlige halvkugle, bør din paneler står så tæt på syd som du kan få dem. Modsat er tilfældet på den sydlige halvkugle.

•Monter din paneler i en vinkel, der er den samme som den omtrentlige latitude i det område hvor du bor. Dette er den vinkel, du skal bruge, hvis du ikke planlægger at justere dem igen, fordi det skaber en god balance mellem hvor solen er om vinteren og sommeren. I Houston, hvor latitude er omkring 30 grader, er den bedste solpanel vinkel til året rundt brug omkring 30 grader, målt fra vandret.

•Flatten vinkel 15 grader til sommermåneder hvis du ønsker at effektivisere din paneler. De bedste datoer til at have din solpaneler på skrå i sommeren vinkel er fra April 18 Aug.-24.

•Steepen vinkel på din solpaneler ved 15 grader i vintermånederne for større effektivitet. Vinter, fra en solenergi perspektiv, er 7 oktober gennem 5 marts.

•Return paneler til den samme vinkel som din breddegrad i foråret, 5 marts til April 15, og i efteråret, August 24 til 7 oktober.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com