Hvordan at justere guvernør på en lille motor, Sears

May 23

De fleste små motorer bruges på Sears Craftsman udendørs magt udstyr, uanset om det er en plæneklipper, generator eller højtryksrenser, er fra Briggs og Stratton. Uanset om du har en motor fra en lille otte hestekræfter til en større 25 hestekræfter, vil disse skridt tillade dig at nulstille guvernør. For at indstille guvernør, er have kendskab til motoren teori nødvendige for ikke at skade de interne komponenter i motoren. Denne opgave vil tage 15 minutter at udfylde.

Instruktioner

•Indstil motoren på en flad workbench. Flytte gashåndtaget kabel frem og tilbage flere gange at sikre kablet bevæger sig glat, forhånd gashåndtaget til FAST stilling.

•Locate guvernør koblingen direkte bag karburatoren, i venstre side af motoren. Find møtrikken bænken guvernør skaft, peger mod karburatoren; Løsn bolten med 3/8-inch skruenøgle. Hold guvernør armen kommer ud af en sammenkædning med fingrene, og drej med uret og hold.

•Skub den lille boret ind i hullet, beliggende i akslen direkte bag møtrikken løsnes i trin 2, drej borehoved med uret som det vil gå og spænd møtrikken tilbage på med 3/8-inch skruenøgle.

•Drej på omdrejningstæller og wrap i spidsen fra omdrejningstæller omkring motorens tændrør ledning. Start motoren og fremme gashåndtaget hurtigt holdning, tillader motor til varm op i to minutter. Omdrejningstæller bør læse 3250 til 3350 rpm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com