Hvordan at justere guvernør på en Poulan Plænetraktor

February 6

Din Poulan Plænetraktor er en ridning plæneklipper, som er udstyret med en Briggs og Stratton motor. Denne plæneklipper motor er ikke entydigt, at det huser en guvernør, som bruges til at kontrollere den maksimale hastighed af en traktor af sikkerhedsgrunde. Du kan justere guvernør på Plænetraktor Poulan for at deaktivere de begrænsende hastigheder på din plæneklipper og gør det muligt at køre ubegrænset. Ingen tidligere erfaring med opererer på motoren eller guvernør er påkrævet for denne handling.

Instruktioner

•Åbn foran motoren dække over din Poulan Plænetraktor motor.

•Look nær den bageste del af Briggs & Stratton motoren for svinghjul stykke. Denne helt cirkulær del sidder på toppen af motoren og byder på en jern cover med mange synlige bolte. Fjern hver bolt med en topnøgle og trække ud dækslet.

•Find Poulan plænen trækkende magneto. Magneto kan kun ses efter fjernelse af dækslet til svinghjul. Det sidder bare til siden af den faktiske svinghjul, og plast flappen af guvernøren ligger på den. Denne klap er holdt på plads af en bolt på motoren forsamling. Fjern denne bolt med en topnøgle.

•Find Poulan plænen trækkende karburator. Karburatoren kan identificeres takket være karakteristisk karburator skål. Denne skål er langs den venstre side af Briggs & Stratton motoren. Der er en enkelt nitter på karburatoren her der stang fra guvernøren tilsluttes. Trække ud guvernørens stang fra denne nitter til slut justering guvernør. Du kan trække stangen ud ved blot at bruge dine hænder. Dette vil deaktivere hastighed drøvling og give dine Poulan Plænetraktor til at køre hurtigere.

Tips & advarsler

  • Justering af guvernøren og forhindrede Poulan Plænetraktor hastighed restrictor er sikkerheden i fare.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com