Hvordan at justere hjul på Kenmore Elite køleskab

April 9

Justere hjul på bunden af dit Kenmore køleskab kan du afbalancere højden af friske fødevarer og fryser døre på en side-by-side model og ændre tonehøjden og roll indstillinger, så dørene lukker af sig selv. Du bør justere hjulene, når du flytter køleskabet til en ny placering, eller når du opdager, at apparatet er ude af balance. Deres hjul er konstrueret til at være hæves og sænkes ved hjælp af fælles husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Sæt køleskab i sin normale placering i køkkenet og pull off base gitter under dørene.

•Sæt et vaterpas inde i køleskabet på bagsiden af de øverste hylde side til side og front til tilbage. Boblen sidder mellem linjerne i hætteglasset hvis køleskabet er niveau i begge retninger.

•Flyt køleskabet frem og finde baghjulet nivellering skruer i bunden af apparatet. Drej til højre til at øge, venstre for at sænke de tilbage hjørner af køleskabet skruer med en hex-head skruenøgle.

•Drej hex-head skruer i området normalt er omfattet af den base gitter til at hæve eller sænke de forreste hjørner af køleskabet. Stop, når apparatet er niveau side til side. Hæv begge hjul lige store mængder for at tilføje en 1/2 tommer skråning fra forsiden til bagsiden af apparatet.

•Læg køleskabet og fryseren dør hylder og lukke dørene. Toppen af begge døre bør selv. Juster skruerne for at hæve eller sænke den ene side af køleskabet indtil toppen af dørene er niveau.

•Åbn dørene. De bør svinge lukket, når det holdes i en 45 graders vinkel til apparatet. Du kan være nødvendigt at sænke de bageste hjul af apparatet eller hæve foran Hvis dørene ikke lukker. Klip den base gitter tilbage i stilling, når du er færdig med at justere fødderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com