Hvordan at justere højttalere til Home Theater

April 10

Hvordan at justere højttalere til Home Theater

Du kan justere din hjemmebiograf lydsystem surroundhøjttalere tre måder: deres fysiske placering i rummet, deres samlede volumen bringe i niveau og forsinkelsen indstilling, der skaber fornemmelsen af bevægelsen fra den ene højttaler til den anden. Brug receiver fjernbetjening til at justere lydindstillingerne. Positionering hver højttaler i hjemmebiografen til en vis grad er en faktor af rummets størrelse, men Dolby laboratorium anbefalinger kan forbedre systemets lydkvalitet.

Instruktioner

•Sæt de forreste venstre og højre højttalere mindst 10 fod fra hinanden for god adskillelse af stereo signal mellem disse kanaler, anbefaler Dolby Laboratories.

•Indstil kanal centerhøjttaleren over eller under TV-skærm, vender direkte mod publikum. Centerkanalen producerer de fleste af dialogen på film soundtracks, så du bør placere det i nærheden af skærmen.

•Drej surround sound højttalere i en vinkel på 45 grader, peger indad mod bagsiden af publikum. Denne holdning, som anbefaler en Dolby Laboratories, dirigerer surround-lydeffekter på publikum for en øget fornemmelse af bevægelse.

•Juster side højttalere i en 7.1 lyd system så hver er på en 90-graders vinkel til TV'et og publikum.

•Dial subwoofer-lydstyrke på bagsiden af sub til et niveau, der tilføjer dybde uden overhelming andre talere.

•Drej på AV-receiver og tryk på "SURR" eller "SURROUND" knappen på fjernbetjeningen for at få adgang til surround sound-tilstand.

•Tryk på pileknapperne på fjernbetjeningen for surround-tilstand til at justere lydstyrken for hver højttaler. For eksempel kan du ønsker at øge lydstyrken for centerhøjttaleren, når du ser dialogboksen-intensive programmer, mens actionfilm kan gavne fra justeringer til bageste og side højttaler volumen indstillinger.

•Tryk på knappen som styrer hurtigt tilstand på receiveren. Dette angiver en smule tidsforsinkelse i lyden hørt gennem fronthøjttalerne, derefter baghøjttalerne og side højttalere, hvis du har dem. Indstillingen forsinkelse, som du kan stige i trin, skaber følelsen af bevægelse gennem rummet. For eksempel kan et fly, der flyver på tværs af din TV-skærm lyde som om det passerer gennem rummet fra venstre mod højre, front til tilbage eller den modsatte retning.

•Juster effekter indstilling, ved hjælp af fjernbetjeningen, hvis modtageren er programmeret til at producere forskellige lydeffekter, såsom indstillinger at tilnærme akustikken i biografer i forskellige størrelser.

Tips & advarsler

  • Lad personlig præference diktere dine lydindstillinger. Disse retningslinjer kan hjælpe dig med at angive grundlæggende surround sound kvaliteter til hjemmebiograf.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com