Hvordan at justere Hold ned på en Pexto Shear

April 15

Pexto magt og manuel mund-cirklens sakse Tillad du skære lysere målere af metalplader samtidig indtager en mindre plads end en traditionel hydraulisk metalplade shear. Forkant med en Pexto shear blade sidder højere på den ene side end den anden. Dette skaber ulige pres på ark metal når du engagere kniv til at skære. Hold nede sidder foran vingen og gælder Tryk på metalplader til at holde det fra at flytte under opskæringen. Optagning ordentligt Tryk på hold vil holde metal fra flytning og skære ud af pladsen.

Instruktioner

•Skub et stykke metalplade på Pexto shear seng. Skubbe metalplader under hold ned men ikke under shear blade.

• Skub foden løftestang for sal. Holde den i position.

•Drej de to møtrikker placeret på forsiden af hold-down bladet mod uret med en skruenøgle til at løsne hold-down klemmer.

•Drej de bolte stikker ud fra toppen af hold ned med uret for at øge eller mod uret for at mindske mængden af pres hold downs sted på ark metal. Trække metalplader mod dig. Øge presset, indtil metalplade ikke bevæger sig. Formindske pres, hvis hold ned skaber fordybninger på ark metal. Spænd de to nødder beliggende på hold ned hen til afløse det i stilling.

•Åbn foden løftestang til at øge hold ned. Forlade metalplader i position. Tryk på pedalen for sal. Justere hold-down pres, hvis metalplade bevæger sig når du trykker på pedalen for anden gang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com